Neler Yeni

Apple iPhone 16 Pro Max (İthalatçı garantili) 256 GB Çöl Titanyum 89999 TL (İthalatçı Garantili)

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ömer
İthalatçı (yurtdışı kaçak) PTTAVM ( Kara para aklama )
Mesaj otomatik birleştirildi:

ithalatçı garantili olmasına çok takılmışsınız ama çift sim kayıtlı alıyorsunuz ve en kötü 1 sene apple türkiye bu cihaza bakmak zorunda. yine yurtdışından alınan cihaza göre çok iyi fiyat, en azından satarken pasaport kayıtlı gibi sim kartı vermek zorunda değil yanında.
90k yurtdışı cihaza vermek yerine 10k daha koyup tr garantili sıfır almak daha mantıklı değil mi?
Ayrıca yurtdışı telefonlara apple tr genel olarak bakmıyor.

coolsnow

80+
Alan var mı? Konu sahibi ürünü aldıysa onun incelemesini bekleyelim, şimdi kaçak iphone'sa 90k uğraş dur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
Ben aynı satıcıdan 2 tane 15 pro Max almıştım ithalatçı garantili cumartesi günü de 16 pro Max siparişi verdim. Apple Türkiye cihazından farkı yok bir sene Apple garantisi var sadece 2 sene ithalatçı şirket garantisi var. İmei ler kayıtlı ithalat yoluyla kaydedilen imei olarak gözüküyor e devlette Apple tr cihazları ile aynı. 15 pro Max i 20 bin TL aşağıya satıyorlar gerek yok bence Apple dan almaya zaten bi sıkıntı olursa müşteri hatası diye geri gönderiyor Apple. Cihaz şuan kargoda muhtemelen Çarşamba gelir tekrar yazarım. Ama cihaz Türkiye cihazı kaçak diyenler boş sallamasın

coolsnow

80+
Ben aynı satıcıdan 2 tane 15 pro Max almıştım ithalatçı garantili cumartesi günü de 16 pro Max siparişi verdim. Apple Türkiye cihazından farkı yok bir sene Apple garantisi var sadece 2 sene ithalatçı şirket garantisi var. İmei ler kayıtlı ithalat yoluyla kaydedilen imei olarak gözüküyor e devlette Apple tr cihazları ile aynı. 15 pro Max i 20 bin TL aşağıya satıyorlar gerek yok bence Apple dan almaya zaten bi sıkıntı olursa müşteri hatası diye geri gönderiyor Apple. Cihaz şuan kargoda muhtemelen Çarşamba gelir tekrar yazarım. Ama cihaz Türkiye cihazı kaçak diyenler boş sallamasın
Size güvenip ben de 1 tane alacağım şimdi, fatura vs geliyor değil mi? Faturada imei no belirtilmiş mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
Size güvenip ben de 1 tane alacağım şimdi, fatura vs geliyor değil mi? Faturada imei no belirtilmiş mi?
Evet faturada imei belirtiliyor hiçbir sıkıntı yok içiniz rahat olsun ayarlar da garanti kısmında 1 yıl garanti gözüküyor ama bir yıl Apple garantili
Fatura tarihinden itibaren 2 yıl ithalatçı şirket garantili

semihtyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Semih toykar
PTT avm den çöp bile almam geçen keetle alayım dedim alt ısıtıcısı bile gelmedi iade etmeye 4 gün uğraştım kabul ettirmek için para iadesi 2 3 ay sonra yapıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ismail sağlam
Satıcı iyiyse sorun değil bence. Nasıl olsa apple türkiye garantili olunca elinizden tutup vay efendim gelin yardımcı olalım demiyorlar :D Yurtdışında değil ama türkiyedeki garantileri en rezil 5e girer.
Kimse kusura bakmasın ama sosyal medyada az buçuk gezinip biraz da şikayetvar yorumları okursanız apple türkiyenin yasaları nasıl esnettiğni görebilirsiniz. + olarak aşırı bilgisizler. Mahallemdeki bodrum katta oturan homeoffice telefoncu abiye götürsem daha iyi fikir verir.
aksine apple garantili olunca elimizden tutup vay efendim gelin yardımcı olalım diyorlar
airpods 3. nesil kulaklığı 22. ayında götürdüm garantiye ses az geliyordu 15 dakikada testleri yapılıp sıfırı ile değiştirildi

EsdeathSama

80+ Bronze
aksine apple garantili olunca elimizden tutup vay efendim gelin yardımcı olalım diyorlar
airpods 3. nesil kulaklığı 22. ayında götürdüm garantiye ses az geliyordu 15 dakikada testleri yapılıp sıfırı ile değiştirildi
Iphoneları araştırmanızı öneririm :D
Sıfır telefona yetkisiz müdahale mi dersiniz, çizik için telefonun yarı fiyatını istemek mi dersiniz işlerine ne geliyorsa :)

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Alperen Çetin
Iphoneları araştırmanızı öneririm :D
Sıfır telefona yetkisiz müdahale mi dersiniz, çizik için telefonun yarı fiyatını istemek mi dersiniz işlerine ne geliyorsa :)
Başımıza geldi yakın arkadaşıma sattığım iPhone 12 yi telefon çekmediği şebeke ara sıra düştüğü için garantiye gönderdik yetkisiz müdahale yapılmış cihaza diye geri gönderdiler

EsdeathSama

80+ Bronze
Başımıza geldi yakın arkadaşıma sattığım iPhone 12 yi telefon çekmediği şebeke ara sıra düştüğü için garantiye gönderdik yetkisiz müdahale yapılmış cihaza diye geri gönderdiler
Son kullanıcıyla dalga geçiyorlar resmen hocam

coolsnow

80+
Vodafone Red teklifiyle 1tb modeli faturaya 3 taksit almayı düşünüyorum. 1 Tb model 120k'ya taksitli geliyor. 1 Tb için daha iyi teklif var mı?

Top Bottom