Beyler bugun iphone 13 aldim ve apple kimligi olusturucam. Apple kimligimi ana mailim uzerine heryerde kullandigimin uzerine olustursam ilerde telefonu satacagim zaman apple kimligimi kaldirabiliyorum demi alan kendininkini girebiliyor yani ?
evet ama ben şahsen icloud mailimi hiçbir yerde kullanmıyorum bağımsız yeni icloud.com mail açmıştım.Beyler bugun iphone 13 aldim ve apple kimligi olusturucam. Apple kimligimi ana mailim uzerine heryerde kullandigimin uzerine olustursam ilerde telefonu satacagim zaman apple kimligimi kaldirabiliyorum demi alan kendininkini girebiliyor yani ?
Sifreyi unutsam bile telefon kendi uzerime aldim apple aradigimda sanirim yardimci oluyolar diye biliyorum ama emin degilimevet kaldırabiliyorsun şifreyi unutmazsan tabi
olurlar da yinede garantiye almakta fayda var hayırlı olsun bu arada güzel seçimSifreyi unutsam bile telefon kendi uzerime aldim apple aradigimda sanirim yardimci oluyolar diye biliyorum ama emin degilim
Cihazınız hayırlı olsun.Beyler bugun iphone 13 aldim ve apple kimligi olusturucam. Apple kimligimi ana mailim uzerine heryerde kullandigimin uzerine olustursam ilerde telefonu satacagim zaman apple kimligimi kaldirabiliyorum demi alan kendininkini girebiliyor yani ?
Cihazınız hayırlı olsun.
Güzel günler de kullanın.
Cihazı satmayı düşündüğünüz de cihazı sıfırlayıp sattığınız da bunları zaten düşünmenize gerek kalmıyor![]()
Cok tesekkur ederim daha iyisi sizin olsun inşallaholurlar da yinede garantiye almakta fayda var hayırlı olsun bu arada güzel seçim