❌İndirim Bitti! Apple MagSafe 1000 TL

Gerek yok, ama magsafe önermem şarjı doldururken telefon ısınıyor ve bu da bataryaya zarar veriyor. Pil sağlığı için iyi bir şarj etme yöntemi değil kabloyla şarj edin daha uzun pil ömrünüz olur.

Gerek yok, ama magsafe önermem şarjı doldururken telefon ısınıyor ve bu da bataryaya zarar veriyor. Pil sağlığı için iyi bir şarj etme yöntemi değil kabloyla şarj edin daha uzun pil ömrünüz olur.
Şarj için telefon ile MagSafe tam hizalanırsa pek bir sıkıntı yaratmaz.

Son düzenleme:
Esr marka kullanıyorum 14 pro max ısınma kablolu şarjla hemen hemen aynı. 10 ayda kablolu şarj kullandım. 400 küsür döngüde şuan. %20- %80 dikkat ettim. Sağlık %10 düştü.
Çok kafaya takmamak lazım. Sizin için kullanışlı ise ve ihtiyaç varsa güzel fiyat.

Şarj için telefon ile MagSafe tam hizalanırsa bir sıkıntı yaratmaz.
Alaka ne? Kablosuz şarjlar her zaman daha fazla ısı üretir. Bataryalar içinde en sorun şey ısı. Isıdan dolayı yapılarının bozulması ile kapasitede ve kimyalarında sorun oluyor. Magsafe pil sağlığı için tam bir canavar. Hizalama ile alakası yok olayın.

Çok sağlıklı değil diyorlar ama alınabilir

İnanılmaz kullanışsız bir cihaz geçen sene 400 tl ye almıştım hantal ve ısındığı için iade ettim v2 gelmedin alınmaz

3 senedir kullanıyorum. Telefonu kullanırken şarj ederseniz evet çok ısınıyor lakin gece yatarken şarj ediyorsanız o kadar ısındığına şahit olmadım. Pil ömrüne de bir etkisi olmadı.

Alaka ne? Kablosuz şarjlar her zaman daha fazla ısı üretir. Bataryalar içinde en sorun şey ısı. Isıdan dolayı yapılarının bozulması ile kapasitede ve kimyalarında sorun oluyor. Magsafe pil sağlığı için tam bir canavar. Hizalama ile alakası yok olayın.
Hizalamama ısı yaratıyor bu arada. Ama magsafe mıkantıslı olduğu için apple da böyle bir sorun yok. Samsung tarafında mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,321
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri