silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Apple pencile 4K vermek yerine kalemli samsung tablet almak daha mı mantıklı? Samsungun kalemi Appleden iyi midir?
Kısacası onlarca kitap yerine iPad taşıyorum diyebilirim.Ne amaçla kullanacaksın?
Harbiden değer mi 4K ya? iPadim var ama kalem o kadar pahalı ki satıp kalemli samsung mu alsam dedim, adamlar 10K ya kalemle beraber tablet satıyorApple'ın kalemi Samsung'un kaleminden daha iyi.
Apple’ın kalemleri çok pahalı cidden. Profesyonel iş yapmıyorsan alınmaz. Not falan alıyorsan değmez bence. Ama kaliteli olduğunu değiştirmez. Bir de bence iOS’tan androide geçme pişman olursun. Apple’ın arayüzü çok başarılı.Kısacası onlarca kitap yerine iPad taşıyorum diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbiden değer mi 4K ya? iPadim var ama kalem o kadar pahalı ki satıp kalemli samsung mu alsam dedim, adamlar 10K ya kalemle beraber tablet satıyor
Çakma apple pencilleri çok denedim hepsi birbirinden kötü. Sanki iPad Pro kullanmıyorum da 2 bin liralık android tabletten zar zor not alıyorum gibi hissettiriyor artık. Ya da iyisi bana denk gelmedi bilmiyorum.Apple’ın kalemleri çok pahalı cidden. Profesyonel iş yapmıyorsan alınmaz. Not falan alıyorsan değmez bence. Ama kaliteli olduğunu değiştirmez. Bir de bence iOS’tan androide geçme pişman olursun. Apple’ın arayüzü çok başarılı.
Apple daha iyi ama profesyonel çizim yapmıyorsan almana değecek bir durum yok. Günlük kullanım için Samsung'u tercih edebilirsin.Kısacası onlarca kitap yerine iPad taşıyorum diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben çakma kullanıyorum. Stylus Pen idi sanırım markası. Çok rahatsız etmiyor. İpad pro kullanıyorsanız almalısınız bence. İpad proya yakışır valla birde ipad prodan kesinlikle diğer tabletler geçilmez. Aman diyimÇakma apple pencilleri çok denedim hepsi birbirinden kötü. Sanki iPad Pro kullanmıyorum da 2 bin liralık android tabletten zar zor not alıyorum gibi hissettiriyor artık. Ya da iyisi bana denk gelmedi bilmiyorum.
Samsunga geçsem onun kalemleri uygun ama androide geçme diyorsun. Ne yapayım
Hangisi daha iyi?Ipad 9. nesil kullanıyorum kalemle s6 s7 kalemli tabletleri de deneme fırsatı buldum arada bariz bir hassasiyet farkı var diyebilirim.
Repliklarda basınç sensörleri hasasiyeti zayıf eğer hasas resim falan cizmeyeceksen replikada alınabilir.Apple pencile 4K vermek yerine kalemli samsung tablet almak daha mı mantıklı? Samsungun kalemi Appleden iyi midir?