Neler Yeni

Apple Pencil samsungdan kötü mü?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Apple pencile 4K vermek yerine kalemli samsung tablet almak daha mı mantıklı? Samsungun kalemi Appleden iyi midir?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Apple'ın kalemi Samsung'un kaleminden daha iyi.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kısacası onlarca kitap yerine iPad taşıyorum diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbiden değer mi 4K ya? iPadim var ama kalem o kadar pahalı ki satıp kalemli samsung mu alsam dedim, adamlar 10K ya kalemle beraber tablet satıyor 😂
Apple’ın kalemleri çok pahalı cidden. Profesyonel iş yapmıyorsan alınmaz. Not falan alıyorsan değmez bence. Ama kaliteli olduğunu değiştirmez. Bir de bence iOS’tan androide geçme pişman olursun. Apple’ın arayüzü çok başarılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Ali Koç
Replika kalemlerin fena olmadığını söylüyorlar profesyonel bir iş yapmıyorsan işini görebilir ya da logitechin falan başarılı kalemleri var onları da araştırabilirsin

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple’ın kalemleri çok pahalı cidden. Profesyonel iş yapmıyorsan alınmaz. Not falan alıyorsan değmez bence. Ama kaliteli olduğunu değiştirmez. Bir de bence iOS’tan androide geçme pişman olursun. Apple’ın arayüzü çok başarılı.
Çakma apple pencilleri çok denedim hepsi birbirinden kötü. Sanki iPad Pro kullanmıyorum da 2 bin liralık android tabletten zar zor not alıyorum gibi hissettiriyor artık. Ya da iyisi bana denk gelmedi bilmiyorum.

Samsunga geçsem onun kalemleri uygun ama androide geçme diyorsun. Ne yapayım 😅

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kısacası onlarca kitap yerine iPad taşıyorum diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apple daha iyi ama profesyonel çizim yapmıyorsan almana değecek bir durum yok. Günlük kullanım için Samsung'u tercih edebilirsin.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
S23ultra var kalemli tatmin ediyor beni 😅

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çakma apple pencilleri çok denedim hepsi birbirinden kötü. Sanki iPad Pro kullanmıyorum da 2 bin liralık android tabletten zar zor not alıyorum gibi hissettiriyor artık. Ya da iyisi bana denk gelmedi bilmiyorum.

Samsunga geçsem onun kalemleri uygun ama androide geçme diyorsun. Ne yapayım 😅
Ben çakma kullanıyorum. Stylus Pen idi sanırım markası. Çok rahatsız etmiyor. İpad pro kullanıyorsanız almalısınız bence. İpad proya yakışır valla 😁 birde ipad prodan kesinlikle diğer tabletler geçilmez. Aman diyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
Ipad 9. nesil kullanıyorum kalemle s6 s7 kalemli tabletleri de deneme fırsatı buldum arada bariz bir hassasiyet farkı var diyebilirim.

Aykut D.

80+ Gold
Apple pencile 4K vermek yerine kalemli samsung tablet almak daha mı mantıklı? Samsungun kalemi Appleden iyi midir?
Repliklarda basınç sensörleri hasasiyeti zayıf eğer hasas resim falan cizmeyeceksen replikada alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,159
Üyeler
165,131
Son üye
explorere
Top Bottom