Neler Yeni

Apple Tv alınır mı

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Apple Tv alınır mı sizce bir de içine Spotify falan yükleyebiliyor muyum?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Apple markasının ürünleri gereksiz pahalı, bir kaç ürüne eyw da gerisi gereksiz, işletim sistemini al kullan.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen neden almayı düşünüyorsun? hangi özelliği cezbetti?
Media Markt'ta gördüm uygulamalarını falan çok beğendim ve kendi odamdaki Tv'ye alacağım kendi başıma izlemek istiyorum TV'yi.

samet4747

80+ Platinum

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

samet4747

80+ Platinum
Hocam birisi android diğeri Ios sırf ucuz diye öneriyorsanız lütfen önermeyin marketlerindeki uygulamaların sayısı çok farklı.
play storeye girip istediğini indirirsin sen bilirsin

weiwuer

80+ Bronze
Media Markt'ta gördüm uygulamalarını falan çok beğendim ve kendi odamdaki Tv'ye alacağım kendi başıma izlemek istiyorum TV'yi.
Apple tv’de tv kanallarini izleyemezsin, uygulamarini indirir oradan netflix, blu tv, amazon prime gibi seyleri izlersin. Bir de bazi kanalllarin uygulamalari varsa onlari. Ona para verecegine smart tv al oradan izle. İnternet sayfalarina da girip film sitelerinden korsan film izleyebilirsin.
apple tv, android box vs dunyanin en gereksiz seyi

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Apple tv’de tv kanallarini izleyemezsin, uygulamarini indirir oradan netflix, blu tv, amazon prime gibi seyleri izlersin. Bir de bazi kanalllarin uygulamalari varsa onlari. Ona para verecegine smart tv al oradan izle. İnternet sayfalarina da girip film sitelerinden korsan film izleyebilirsin.
apple tv, android box vs dunyanin en gereksiz seyi
TV+ aboneliğimiz var oradan izleyeceğim kanalları ve Apple TV'ye internet tarayıcısı kuramıyor muyum?

weiwuer

80+ Bronze
TV+ aboneliğimiz var oradan izleyeceğim kanalları ve Apple TV'ye internet tarayıcısı kuramıyor muyum?
Kendi safari uygulamasi vardir diye dusunuyorum. Ama tv+ zaten smart tvlerde kullanilabiliyor cihaz olmadan. Bir akilli televizyonun varsa ona kurabilirsin. Apple tv icindeki tum dizi ve film izleme uygulamalari abonelikli calisiyor netflix ya da blu tv gibi.
dedigim gibi eger smart tv varsa hic gerek yok. Smart tv yoksa da git bi sansung 4k tv al daha iyi

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Kendi safari uygulamasi vardir diye dusunuyorum. Ama tv+ zaten smart tvlerde kullanilabiliyor cihaz olmadan. Bir akilli televizyonun varsa ona kurabilirsin. Apple tv icindeki tum dizi ve film izleme uygulamalari abonelikli calisiyor netflix ya da blu tv gibi.
dedigim gibi eger smart tv varsa hic gerek yok. Smart tv yoksa da git bi sansung 4k tv al daha iyi
Kanka 1500 TL'ye ne 4K smart TV'si imkansız öyle bir şey. Televizyonum Smart TV aslında ama çok eski yazılım desteği kesildi o yüzden almak istiyorum ve Apple TV'de web browser kaldırılmış kararsız kaldım Tarayıcı olmayan bir şey almak pek mantıklı gelmedi var mı önerin böyle internetten film izleyebileceğim tarayıcısı olan smart box

Top Bottom