Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Apple Tv alınır mı sizce bir de içine Spotify falan yükleyebiliyor muyum?
Yüklersin de apple tv gereksizApple Tv alınır mı sizce bir de içine Spotify falan yükleyebiliyor muyum?
Neden?Yüklersin de apple tv gereksiz
Sen neden almayı düşünüyorsun? hangi özelliği cezbetti?Neden?
Media Markt'ta gördüm uygulamalarını falan çok beğendim ve kendi odamdaki Tv'ye alacağım kendi başıma izlemek istiyorum TV'yi.Sen neden almayı düşünüyorsun? hangi özelliği cezbetti?
Hocam birisi android diğeri Ios sırf ucuz diye öneriyorsanız lütfen önermeyin marketlerindeki uygulamaların sayısı çok farklı.bu varken Apple TV alınmaz![]()
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player Medya Oynatıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Medya Oynatıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
play storeye girip istediğini indirirsin sen bilirsinHocam birisi android diğeri Ios sırf ucuz diye öneriyorsanız lütfen önermeyin marketlerindeki uygulamaların sayısı çok farklı.
Apple tv’de tv kanallarini izleyemezsin, uygulamarini indirir oradan netflix, blu tv, amazon prime gibi seyleri izlersin. Bir de bazi kanalllarin uygulamalari varsa onlari. Ona para verecegine smart tv al oradan izle. İnternet sayfalarina da girip film sitelerinden korsan film izleyebilirsin.Media Markt'ta gördüm uygulamalarını falan çok beğendim ve kendi odamdaki Tv'ye alacağım kendi başıma izlemek istiyorum TV'yi.
TV+ aboneliğimiz var oradan izleyeceğim kanalları ve Apple TV'ye internet tarayıcısı kuramıyor muyum?Apple tv’de tv kanallarini izleyemezsin, uygulamarini indirir oradan netflix, blu tv, amazon prime gibi seyleri izlersin. Bir de bazi kanalllarin uygulamalari varsa onlari. Ona para verecegine smart tv al oradan izle. İnternet sayfalarina da girip film sitelerinden korsan film izleyebilirsin.
apple tv, android box vs dunyanin en gereksiz seyi
Kendi safari uygulamasi vardir diye dusunuyorum. Ama tv+ zaten smart tvlerde kullanilabiliyor cihaz olmadan. Bir akilli televizyonun varsa ona kurabilirsin. Apple tv icindeki tum dizi ve film izleme uygulamalari abonelikli calisiyor netflix ya da blu tv gibi.TV+ aboneliğimiz var oradan izleyeceğim kanalları ve Apple TV'ye internet tarayıcısı kuramıyor muyum?
Kanka 1500 TL'ye ne 4K smart TV'si imkansız öyle bir şey. Televizyonum Smart TV aslında ama çok eski yazılım desteği kesildi o yüzden almak istiyorum ve Apple TV'de web browser kaldırılmış kararsız kaldım Tarayıcı olmayan bir şey almak pek mantıklı gelmedi var mı önerin böyle internetten film izleyebileceğim tarayıcısı olan smart boxKendi safari uygulamasi vardir diye dusunuyorum. Ama tv+ zaten smart tvlerde kullanilabiliyor cihaz olmadan. Bir akilli televizyonun varsa ona kurabilirsin. Apple tv icindeki tum dizi ve film izleme uygulamalari abonelikli calisiyor netflix ya da blu tv gibi.
dedigim gibi eger smart tv varsa hic gerek yok. Smart tv yoksa da git bi sansung 4k tv al daha iyi