Neler Yeni

Apple watch için format nasıl atılır iCloud unutulmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bedirhan
Arkadaşlar ben telefoncudan 2.el Apple watch Series 5 aldım ve telefonuma bağlamaya çalışınca iCloud girişinin yapılması uyarısını aldım ve bu saat yurt dışından alındığı için adam İtalya da ve ulaşma imkanım sıfır acaba nasıl formatlıyabilirim saati ya da icloudu nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz??.

Lowe

80+ Bronze
Arkadaşlar ben telefoncudan 2.el Apple watch Series 5 aldım ve telefonuma bağlamaya çalışınca iCloud girişinin yapılması uyarısını aldım ve bu saat yurt dışından alındığı için adam İtalya da ve ulaşma imkanım sıfır acaba nasıl formatlıyabilirim saati ya da icloudu nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz??.
ne kadara aldın

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
icloud işleri çok sıkıntılı 15 20 k lık telefonlar bile sırf icloud sıkıntısından yok fiyata satılıyor keşke alırken dikkat etseydiniz :/
Ya bende sonradan farkettim babam almış gelmiş bağlantı yapmadan o yüzden kaldı öyle

PixDraw

80+ Bronze
Ya bende sonradan farkettim babam almış gelmiş bağlantı yapmadan o yüzden kaldı öyle
Hocam aldığınız yere iade edin sıfır almamışsınız sonuçta ve az para da verilmemiş. Genelde icloudlu tüm cihazlar parça niyetine satılır kırma vs olur mu bilemem fakat olsa dahi ciddi paralar oynar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aldığınız yere iade edin sıfır almamışsınız sonuçta ve az para da verilmemiş. Genelde icloudlu tüm cihazlar parça niyetine satılır kırma vs olur mu bilemem fakat olsa dahi ciddi paralar oynar.
İade almıyorlar işte çok saçma bir şekilde sıkıntı çıktığını anlatmama rağmen yine de almadılar geri bende de başka çare kalmadı belki kıracak birisi çıkar

PixDraw

80+ Bronze
İade almıyorlar işte çok saçma bir şekilde sıkıntı çıktığını anlatmama rağmen yine de almadılar geri bende de başka çare kalmadı belki kıracak birisi çıkar
Satışa dair bir şey aldınız mı ben net şikayetçi olurdum dolandırıcılık işine giriyor bu haberin olsun. Bilgi vermeden satışını yapmış bir telefoncunun sıkıntıyı bilememe ihtimali yok veya birden fazla kişi gidilmişse şahit varsa şikayetçi olun kimseye emeğinizi yedirmeyin.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Valla kıracak birisi falan çıkmaz hocam . O yüzden iade almıyolar bilmeyene iteliyorlar

ARDELENO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
enes
İcloud kırılmaz hocam. Faturası ile apple storea git onlar halleder anca.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Top Bottom