Diğer sitelerden neredeyse 1k daha ucuz, satıcısı da MediaMarkt. Kendime aldım, alacaklara da hayırlı olsun.
Pttavm genelde tavsiye edilmiyor hocam. Çokça şikayet gördüm. Ayrıca attığım renkten farklı seninki.
Hatrı sayılır farkları var. Pil, ekran, sürekli açık ekran vb. bütçeniz varsa 8 tercih edin.Apple Watch 8 le arasında çok fark var mı ki
Çok bir fark olmadığı için SE 2'yi tercih ettim. Başlıca farkı EKG sanırsam.Apple Watch 8 le arasında çok fark var mı ki
Cellular gereksiz bence hocam.Cellular modelini 1 hafta evvel Amazon'da 9.999 TL olarak aldım.
Eğer özelliklerini kullanmayacaksa en ucuzunu al geç. Arada fark var ama biraz anlamak gerekiyor.se 2 ile watch 8 rasinda ki farklari anlayan bi arkadastan alabilir miyim. nasipte varsa sinav hediyesi kizima hediye almayi planliyorum, ama hic apple dunyasini bilmiyorum
Harita için alıyorum yol tarifi se 2 modeli donma kasma yapar mı acabaEğer özelliklerini kullanmayacaksa en ucuzunu al geç. Arada fark var ama biraz anlamak gerekiyor.
Kendi alıcam, sporumu takip edicem, harita, müzik vs kullanıcam demiyen birisi için mi band yeter. Bana göre iyi bir hediye değil apple watch. Kendi ihtiyacına göre almadan, hediye apple watch alıp da kullanıp mutlu olan görmedim.
Genelde çekmecede kalıyor, birkaç aya
kasma yapmaz.Harita için alıyorum yol tarifi se 2 modeli donma kasma yapar mı acaba