Neler Yeni

Apple Yeni Fiyatlar Belli Oldu!

şahin doğan

80+ Platinum
Bu fiyatlarr nee abi 100 bine telefon mu olur elimde 14 pm var miladı doldursun daha iphone almam işin ucu koptu tamam iyi telefon da enylik ya 100k telefona vermek bi farkını da göremicez yani
14 Pro Max ile 16 Pro Max çıktığı dönemde neredeyse aynı sayıda asgari ücret, aynı dolar ücreti ediyor. Sen telefona 40K verince 2 yıl sonraki 100K'dan ucuz olmuyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
16'nın işlemcisi 15 Pro'dan daha güçlü. Tek sıkıntı Yenileme Hızı.
O kadar güçlü işlemci normal bir kullanıcının işine pek yaramıyor. ama 60-120 Hz farkını eline alır almaz anlıyorsun.

EsdeathSama

80+ Bronze
2 aylık s24 ultra tr cihazı satmaya değer mi acaba? Yapay zeka özelliklerinin samsungtan iyi çalışacağını umut ediyorum ama ne zaman türkçe dil desteği gelir merak ediyorum. Samsung telefon olarak mükemmel fakat galaxy ai muhabbeti tamamen boş.

Gurkanpiro

80+ Gold
2 aylık s24 ultra tr cihazı satmaya değer mi acaba? Yapay zeka özelliklerinin samsungtan iyi çalışacağını umut ediyorum ama ne zaman türkçe dil desteği gelir merak ediyorum. Samsung telefon olarak mükemmel fakat galaxy ai muhabbeti tamamen boş.
pro versıyonu alınmayacaksa asla

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yok, zaten Samsung'da olan şeyleri getirmişler. S23 serisinde bile var bu tanıtılan şeyler zaten. Tanıtımda da Türkçenin adı bile geçmedi.

EsdeathSama

80+ Bronze

yenigeldim

80+ Silver
Bu Apple'ın Türkiye'deki fiyat politikası gerçekten çok garip. Vergiler ile iPhone 16 55.351 TL oluyor. Ama 64.999 TL'e satıyorlar. Samsung Türkiye'deki cihazlarını o kadar vergiye rağmen dolar fiyatı ile neredeyse aynı fiyatta satıyor. Apple ise Türkiye'deki cihazlarını vergili fiyatından bile daha pahalıya satıyor.
Apple sitesinde pahalı. Amazon’da falan 60 falan olur tahminimce

EsdeathSama

80+ Bronze
Yok, zaten Samsung'da olan şeyleri getirmişler. S23 serisinde bile var bu tanıtılan şeyler zaten. Tanıtımda da Türkçenin adı bile geçmedi.
Evet, dil desteği yakın zamanda gelecek gibi durmuyor. En azından s25 serisi tanıtılana kadar beklemek mantıklı geliyor. Yeni telefon bir sürü optimizasyon sıkıntılarıyla beraber geliyor maalesef. Malum 15 serisi felaketti.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet, dil desteği yakın zamanda gelecek gibi durmuyor. En azından s25 serisi tanıtılana kadar beklemek mantıklı geliyor. Yeni telefon bir sürü optimizasyon sıkıntılarıyla beraber geliyor maalesef. Malum 15 serisi felaketti.
Samsung bu yıl sonuna kadar getirecekti Türkçe dil desteğini ama ne yapar bilmiyorum :D

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom