cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar APU sistemlerde fazla bilgim yok indirimdeymiş yeni çıktı. APU sistemden anlayanlar bir baksın alınır mı.
Arkadaşlar APU sistemlerde fazla bilgim yok indirimdeymiş yeni çıktı. APU sistemden anlayanlar bir baksın alınır mı.
Türkiye'de 3000₺'ye düzgün Ekran Kartlı sistem bulursan bilgilendir beni.Ben apu sistem istemiyorum koca 3 bin lira veriyoruz ekran kartsız sistem sunuyorlar bize
Bunu Bize iletmemelisin dostum... Bunu biz zaten biliyoruzBen apu sistem istemiyorum koca 3 bin lira veriyoruz ekran kartsız sistem sunuyorlar bize
Pek de indirim değil ki, 2400G varken 2800'dü, onun yerine 2200G koymuşlar ve doğal olarak fiyat düşmüş.Arkadaşlar APU sistemlerde fazla bilgim yok indirimdeymiş yeni çıktı. APU sistemden anlayanlar bir baksın alınır mı.
Pollux 3APU-SDN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
3000tl ye o zaman 2.elden başka çare yok ayrıyetten amd nin apu sistemleri yine intele göre daha iyi konumlarda ama bencede 3000tl veriyorsan ekran kartı olması önemli gibi.Ben apu sistem istemiyorum koca 3 bin lira veriyoruz ekran kartsız sistem sunuyorlar bize
Rami daha ucuz olan 3200 MHz seçmiştim 2 adet yapmıştım ssd hariç 3147 TL yapıyor ben 1 hafta önce 3100e aldımAlıntıyı görüntüle
SSD
Ancak bu şekilde alınır.![]()
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Basics model RAM'i seçmişsiniz.Rami daha ucuz olan 3200 MHz seçmiştim 2 adet yapmıştım ssd hariç 3147 TL yapıyor ben 1 hafta önce 3100e aldım
Hiç aklıma gelmedi bilseydim öyle alırdımBasics model RAM'i seçmişsiniz.
Keşke değiştirmeseydiniz.
Balistix'i B450 anakart ile 3600 MHZ'e O.C yapar performans artırırdınız.
Olan olmuş yapacak bir şey yok.Hiç aklıma gelmedi bilseydim öyle alırdım