Neler Yeni

Apu Ekran Kartından Normal Ekran Kartına Dönmeme Rağmen Ram Boşa Kullanılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
Tüm BİOS ayarları sıfırlanacak. Gene bu apuyu devre dışı bırakırsın. RAM XMP ayarına dokunma onu beraber yapalım.
Tamamdır Hocam Çok Teşekkür Ederim.
Yapıp Fotoğraf Yüklüyorum Hemen.
Olmadı Format Atarız Beraber ( Ben Atarım Normalde Ama Belki Birşeyleri Eksik Yapıyorumdur.)

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
Tamamdır Hocam Çok Teşekkür Ederim.
Yapıp Fotoğraf Yüklüyorum Hemen.
Olmadı Format Atarız Beraber ( Ben Atarım Normalde Ama Belki Birşeyleri Eksik Yapıyorumdur.)
Format lazım değilse hiç gerek kalmayacak formata falan. Eğer atmak istiyorsan yardımcı olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
dram1.png

Buyrun Sıfırladım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
Hocam kusura bakmayın mesajımı alıntılamadığınız için bildirim gelmedi ben de çevrimiçi olduğunuzu gördüm. Disabled yazan yere tıklayın Profile 2'yi seçin.
Onun ardından ek yapmam gereken bir durum varmıdır sizce. Ayrıca mesela bahsetmiştim galiba LoL istemci açıkken vs. %100 Cpu kullanımı oluyor sebebi ne olabilir

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
Onun ardından ek yapmam gereken bir durum varmıdır sizce. Ayrıca mesela bahsetmiştim galiba LoL istemci açıkken vs. %100 Cpu kullanımı oluyor sebebi ne olabilir
Darboğaz hocam. İşlemci kaynaklı o. Bu ayarı yapıp kaydedip çıktınız mı? Masaüstündeki o kasmanın gitmiş olması gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
Darboğaz hocam. İşlemci kaynaklı o. Bu ayarı yapıp kaydedip çıktınız mı? Masaüstündeki o kasmanın gitmiş olması gerek.
Şuan bilgisayar başında değilim hocam ancak mesela bu olay ben ekran kartı almadan önce de vardı rx 6500xt yi daha 3 Hafta oldu alalı hatta geçen formatımda bile böyle oluyordu.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
Şuan bilgisayar başında değilim hocam ancak mesela bu olay ben ekran kartı almadan önce de vardı rx 6500xt yi daha 3 Hafta oldu alalı hatta geçen formatımda bile böyle oluyordu.
Oyun içinde kullanım değerlerine baktınız mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
Oyun içi normal Ultra 1080p de 130fps civarı ancak istemcideyken ve arkada lol açıkken %100 oluyor
Lol işlemci bazlı bir oyun olduğu için öyle oluyor olabilir. Emin olamadım ama. Benim bu dediğim XMP ayarını yapmayı unutmayın hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
Lol işlemci bazlı bir oyun olduğu için öyle oluyor olabilir. Emin olamadım ama. Benim bu dediğim XMP ayarını yapmayı unutmayın hocam.
XMP Ayarını yaptım . Evet Düzelme Oldu Gibi. Teşekkür Ederim Hocam , Dostum . Aklıma Takılan Birşeyler Olursa Sormayı İhmal Etmem İyi Günler Şimdilik.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
XMP Ayarını yaptım . Evet Düzelme Oldu Gibi. Teşekkür Ederim Hocam , Dostum . Aklıma Takılan Birşeyler Olursa Sormayı İhmal Etmem İyi Günler Şimdilik.
İyi günler hocam. Sorun olursa etiketle direk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,632
Üyeler
167,347
Son üye
morfeusgt
Top Bottom