Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Onda da yokmuş sanırım, internetten baktığıma göre.Yok Zaten A320’de Olmadığını Biliyorum Ama B450’de Var Diye Biliyorum Doğru Mu ?
Onda da yokmuş sanırım, internetten baktığıma göre.Yok Zaten A320’de Olmadığını Biliyorum Ama B450’de Var Diye Biliyorum Doğru Mu ?
Lol Pubg Mobile ve ValorantÇıksa da kullandığın APU bir çok oyunda 60 FPS'in üstüne çıkamayacaktır.
Ha o oyunlarda verir. Ben anakartın HDMI çıkışının sürümüne bakayım, ona göre dönüş yapacağım.Lol PUBG Mobile ve Valorant
Sabırsızlıkla bekliyorumHa o oyunlarda verir. Ben anakartın HDMI çıkışının sürümüne bakayım, ona göre dönüş yapacağım.
Çok aga vermem o kadar.Eğer Kutudan Çıkan Kablo Vermezse 144 Gidip 200TL Civarı Bir Kablo Alman Gerekebilir
Bakabildinmi? @KebanFiruHa o oyunlarda verir. Ben anakartın HDMI çıkışının sürümüne bakayım, ona göre dönüş yapacağım.
Kendi sitesinde dahi yazmamışlar. Araştırıyorum.Bakabildinmi? @KebanFiru
Birleşik Grafik İşlemcileriKendi sitesinde dahi yazmamışlar. Araştırıyorum.
Çok güzel. Ben bulamamıştım asdasdasd. Destekliyor. Ama her zaman değil. Bazı modellerde 144hz'i sağlıyor. Lakin bazı monitörlerde sağlamıyor, 120hz ile limitli kalıyor.Birleşik Grafik İşlemcileri
maksimum paylaşımlı bellek 2GB
- 1 x D-Sub port, 1920x1200 maksimum çözünürlük desteği @60 Hz
- 1 x DVI-D port, 1920x1200 maksimum çözünürlük desteği @60 Hz
* DVI-D portu, adaptör tarafından D-Sub bağlantısını desteklememektedir.- 1 x HDMI yuva, maksimum 4096x2160@24 Hz çözünürlük desteği
* HDMI 1.4 versiyon desteği.
* Gerçek destek CPU tarafından değişiklik gösterebilir.
Kendi Sitesinde Böyle bir şey buldum
Teşekkür ederim yardımın içinÇok güzel. Ben bulamamıştım asdasdasd. Destekliyor. Ama her zaman değil. Bazı modellerde 144hz'i sağlıyor. Lakin bazı monitörlerde sağlamıyor, 120hz ile limitli kalıyor.
Bendekinde 120 de kalır o zaman.Videoda öyleydi çünküÇok güzel. Ben bulamamıştım asdasdasd. Destekliyor. Ama her zaman değil. Bazı modellerde 144hz'i sağlıyor. Lakin bazı monitörlerde sağlamıyor, 120hz ile limitli kalıyor.
Rica ederim.Teşekkür ederim yardımın için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bendekinde 120 de kalır o zaman.Videoda öyleydi çünkü