Merhaba arkadaşlar sizelere sorularım var yardım edermisiniz i3 10100f li 1050 veya 1650 li pc almak mantikli yoksa aynı fiyata amd ryzen 5 5600xg li apu mu almak fiyatlar aynı performans olarak hangisi daha iyi olur ekran karti fiyatlarida dustu
Gelecekte ekran kartı almayı düşünüyorsan ryzen 5 5600g apu almanı öneririm ilerde daha iyi bir ekran kartı takabilirsin ve seni bir süre üzmez.Merhaba arkadaşlar sizelere sorularım var yardım edermisiniz i3 10100f li 1050 veya 1650 li pc almak mantikli yoksa aynı fiyata amd ryzen 5 5600xg li apu mu almak fiyatlar aynı performans olarak hangisi daha iyi olur ekran karti fiyatlarida dustu
5600g sisteme sonradan güçlü bir kart takacaksanız apu ama almışken 2-3 sene kart almayacaksanız 1650 sistem.Merhaba arkadaşlar sizelere sorularım var yardım edermisiniz i3 10100f li 1050 veya 1650 li pc almak mantikli yoksa aynı fiyata amd ryzen 5 5600xg li apu mu almak fiyatlar aynı performans olarak hangisi daha iyi olur ekran karti fiyatlarida dustu
Öyle yapıcaksa direkt hazır sistem alır eline para geçince 1650yi de satıp üstüne ekleyip dengine göre bişey alabilirGelecekte ekran kartı almayı düşünüyorsan ryzen 5 5600g apu almanı öneririm ilerde daha iyi bir ekran kartı takabilirsin ve seni bir süre üzmez.
5600g sisteme sonradan güçlü bir kart takacaksanız apu ama almışken 2-3 sene kart almayacaksanız 1650 sistem.
Yok ekran karti alamamGelecekte ekran kartı almayı düşünüyorsan ryzen 5 5600g apu almanı öneririm ilerde daha iyi bir ekran kartı takabilirsin ve seni bir süre üzmez.
6500xtli sistem al o zamanYok ekran karti alamam
Arkadaşlar bana bi pc onermisinisz piyasa çok karisikYok ekran karti alamam
Ozaman apu almana gerek yok toplam bütçen ne kadar ?Yok ekran karti alamam
Bütçe ver önerelim.Arkadaşlar bana bi pc onermisinisz piyasa çok karisik
7.5 8i zorlarOzaman apu almana gerek yok toplam bütçen ne kadar ?
7.5 8 arasiBütçe ver önerelim.
@DerratiX7.5 8i zorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
7.5 8 arasi
Ekran karti takmadan apu pc kulansak ne olur 3 5 sene
Performansından kaybedersin. bir şey olmaz. ama kendine zarar. her oyunu oynamak yerine, sadece bazı oyunları oynayabilirsin.Ekran karti takmadan apu pc kulansak ne olur 3 5 sene