rookie27
80+ Gold
Hatalı bilgilendirmedir o zaman la @RevDeisDou RX550 gücünde.@RevDeisDou bi ara 5600G nin apusu 560 gücünde demişti
Hatalı bilgilendirmedir o zaman la @RevDeisDou RX550 gücünde.@RevDeisDou bi ara 5600G nin apusu 560 gücünde demişti
Güldürme beni@RevDeisDou bi ara 5600G nin apusu 560 gücünde demişti
5600G ilk çıktığında demişti belki 560'ın 6 sı yerine 5 basacaktı bilmiom ama öyle dediğini çok net hatırlıyorum.Hatalı bilgilendirmedir o zaman la @RevDeisDou RX550 gücünde.
Net atmisin reis 40-50 fps fark vardeğil 5600G nin içindeki apu neredeyse 560 gücünde ve 5600G nin içindeki işlemci 3700X gücünde ki tahmin edersinki 3700X performansı veren bir işlemci 10100F'i tokatlayacaktır.
Güldürme beni
Hatalı bilgilendirmedir o zaman la @RevDeisDou RX550 gücünde.
Bende hatırlıyorum bak üzgün atmışım hatta .d RX550 olacak sıkıntı yokAlıntıyı görüntüle
trollmüzünüz aha buyrun beyler fotosu kanıtı = sayfa 2 https://forum.donanimarsivi.com/konu/r5-5600g-hangi-islemciye-denk.432160/#post-4334506
Maaşallah biraz fazla mı abarttın acaba?Ayrıca hangi oyunlar için konuşuyoruz CS fln mı? AAA oyunların çoğunda gördüğüm kadarıyla 10fps civarı bir oynama var.Net atmisin reis 40-50 fps fark var
CS de bile bu kadar fark atamaz 5600G nin içindeki işlemci çoklu çekirdekte 10100F'i geçiyor basbayaMaaşallah biraz fazla mı abarttın acaba?Ayrıca hangi oyunlar için konuşuyoruz CS fln mı? AAA oyunların çoğunda gördüğüm kadarıyla 10fps civarı bir oynama var.
İçinde GTX950 gücünde gpu bulundurmakta yanlışım yoksa.
Yanlış biliyor olabilirim ama afterburner üzerinden gpusuna oc yapılabiliyordu sanki öyle bir şey görmüştüm.
Ayrıca dual channel yapıp güzel de bir ram oc yaptın mı canavar gibi performans verir sana.
Açıkçası gtx960'tan aşağı olacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İleride de ekran kartı takmak daha mantıklı çünkü Çoklu anlamında 5600X'ten pek eksik kalmayan teklide de gayet yüksek değerler veren bir işlemci.
5600G' nin çoklu çekirdek puanı 3700X' i zorluyor 10100F kim? Teklide ise 10900KF. Lakin önbellek az.5600G nin içindeki işlemci çoklu çekirdekte 10100F'i geçiyor basbaya
Hic abartdigimi dusunmuyorum testler var dahili gpu zayif yani rx 560.Maaşallah biraz fazla mı abarttın acaba?Ayrıca hangi oyunlar için konuşuyoruz CS fln mı? AAA oyunların çoğunda gördüğüm kadarıyla 10fps civarı bir oynama var.
İçinde GTX950 gücünde gpu bulundurmakta yanlışım yoksa.
Yanlış biliyor olabilirim ama afterburner üzerinden gpusuna oc yapılabiliyordu sanki öyle bir şey görmüştüm.
Ayrıca dual channel yapıp güzel de bir ram oc yaptın mı canavar gibi performans verir sana.
Açıkçası gtx960'tan aşağı olacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İleride de ekran kartı takmak daha mantıklı çünkü Çoklu anlamında 5600X'ten pek eksik kalmayan teklide de gayet yüksek değerler veren bir işlemci.
Herkes farklı bir şey söylüyor bu konuda ve bence konu sahibinin kafası çorba oldu. Kaynak atmanız daha mantıklı olacaktır bu konuda