- Konu Sahibi Konu Sahibi
Discord kullanıyor musun, ismini okuyamadığım programı kullanmasını bilmiyorum da (çip bilgileri için gereken program)Evet, dediğimin bellek testiyle alakası yok. BIOS sürümün beta ise ondan kaynaklı da olabilir.
Discord kullanıyor musun, ismini okuyamadığım programı kullanmasını bilmiyorum da (çip bilgileri için gereken program)Evet, dediğimin bellek testiyle alakası yok. BIOS sürümün beta ise ondan kaynaklı da olabilir.
Anakart sıkıntısı gibi duruyor. İşlemci pinlerinizi kontrol edin bir eğiklik vs. var mı?2x4 3200mhz 16cl ramlerini kullanırken de aynı sorun vardı, ramleri değişince de aynı sorun devam etmekte.
ona bakayım benAnakart sıkıntısı gibi duruyor. İşlemci pinlerinizi kontrol edin bir eğiklik vs. var mı?
Tamamdıe yarın sabahtan yapıcağım bilgisayarı bugünlük kapadım geri dönüceğim ben size.Kullanmıyorum. Thaiphoon Burner indirip Read butonuna basacaksınız.
işlemci pinlerini kontrol ettim eğiklik v.s yokAnakart sıkıntısı gibi duruyor. İşlemci pinlerinizi kontrol edin bir eğiklik vs. var mı?
Farklı 2 kit ile sıkıntı çıkartıyorsa sorun yüksek ihtimalle anakartta. Sorunu tam doğrulayabilmek için elinizde varsa veya imkanınız varsa farklı bir anakart ile deneyin.işlemci pinlerini kontrol ettim eğiklik v.s yok
Tanıdık masaüstü pc kullanan veya kendimin farklı bi anakartım yok farklı 2 kit değil tek dual kit ram 2x8 (16gb) ram kullanıyorum dediğim gibiFarklı 2 kit ile sıkıntı çıkartıyorsa sorun yüksek ihtimalle anakartta. Sorunu tam doğrulayabilmek için elinizde varsa veya imkanınız varsa farklı bir anakart ile deneyin.
Daha önce 2x4 kullandığınızı ve aynı sıkıntıyı çektiğinizi söylemişsiniz ondan dolayı öyle dedim.Tanıdık masaüstü pc kullanan veya kendimin farklı bi anakartım yok farklı 2 kit değil tek dual kit ram 2x8 (16gb) ram kullanıyorum dediğim gibi
Anakart arızalı diyenler RAM sorunu ile ağ bağdaştırıcı arızasını nasıl bağdaştırdı?
Thaiphoon Burner ile tüm belleklerin çip bilgilerini alıp buraya atın.
Bu çok önemli, BIOS güncelleyin.
Doğru yer ama diğer belleği de atmalısınız.
burayı tekrar okudum da ramlerde sorun var mı yok mu bende bilmiyorum ram sorunu olarak belirtmişsiniz ondan dolayı söyledim, ramlerde sıkıntı yoktur yüksek ihtimalle çünkü eski ramlerimdede sorun çekiyordum yenilerindede çekiyorum.Anakart arızalı diyenler RAM sorunu ile ağ bağdaştırıcı arızasını nasıl bağdaştırdı?
Thaiphoon Burner ile tüm belleklerin çip bilgilerini alıp buraya atın.
Bu çok önemli, BIOS güncelleyin.
Hocam ikisini de attım da incelediniz mi?Doğru yer ama diğer belleği de atmalısınız.