Neler Yeni

APU Sistem dual ramde siyah ekran single ramde sıkıntı yok yardıma ihtiyacım var.

Erdem5867

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdem
Evet, dediğimin bellek testiyle alakası yok. BIOS sürümün beta ise ondan kaynaklı da olabilir.
Discord kullanıyor musun, ismini okuyamadığım programı kullanmasını bilmiyorum da (çip bilgileri için gereken program)

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kullanmıyorum. Thaiphoon Burner indirip Read butonuna basacaksınız.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
2x4 3200mhz 16cl ramlerini kullanırken de aynı sorun vardı, ramleri değişince de aynı sorun devam etmekte.
Anakart sıkıntısı gibi duruyor. İşlemci pinlerinizi kontrol edin bir eğiklik vs. var mı?

Erdem5867

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdem

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
işlemci pinlerini kontrol ettim eğiklik v.s yok
Farklı 2 kit ile sıkıntı çıkartıyorsa sorun yüksek ihtimalle anakartta. Sorunu tam doğrulayabilmek için elinizde varsa veya imkanınız varsa farklı bir anakart ile deneyin.

Erdem5867

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdem
Farklı 2 kit ile sıkıntı çıkartıyorsa sorun yüksek ihtimalle anakartta. Sorunu tam doğrulayabilmek için elinizde varsa veya imkanınız varsa farklı bir anakart ile deneyin.
Tanıdık masaüstü pc kullanan veya kendimin farklı bi anakartım yok farklı 2 kit değil tek dual kit ram 2x8 (16gb) ram kullanıyorum dediğim gibi

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Tanıdık masaüstü pc kullanan veya kendimin farklı bi anakartım yok farklı 2 kit değil tek dual kit ram 2x8 (16gb) ram kullanıyorum dediğim gibi
Daha önce 2x4 kullandığınızı ve aynı sıkıntıyı çektiğinizi söylemişsiniz ondan dolayı öyle dedim.

Erdem5867

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdem
Anakart arızalı diyenler RAM sorunu ile ağ bağdaştırıcı arızasını nasıl bağdaştırdı?

Thaiphoon Burner ile tüm belleklerin çip bilgilerini alıp buraya atın.

Bu çok önemli, BIOS güncelleyin.
1612938739818.png

Umarım doğru yeri atmışımdır.

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Doğru yer ama diğer belleği de atmalısınız.

Erdem5867

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdem
Anakart arızalı diyenler RAM sorunu ile ağ bağdaştırıcı arızasını nasıl bağdaştırdı?

Thaiphoon Burner ile tüm belleklerin çip bilgilerini alıp buraya atın.

Bu çok önemli, BIOS güncelleyin.
burayı tekrar okudum da ramlerde sorun var mı yok mu bende bilmiyorum ram sorunu olarak belirtmişsiniz ondan dolayı söyledim, ramlerde sıkıntı yoktur yüksek ihtimalle çünkü eski ramlerimdede sorun çekiyordum yenilerindede çekiyorum.

Top Bottom