A1 Türkçe.hayır kasa çalıiıyo fanlar donuyo
o zaman yardım da edemez sorun ne diye sor oda sana seni hiç alakadar etmez desinseni ilgilendirmez
Fanlar dönüyor, ışıkları yanıyor demiş ama görüntü gelmiyormuş.Fanların yanmaması, dönmesi gerek sorun bu olabilir
O zaman buyurun gidin. Yardım edemiyoruz dediğiniz anlaşılmadığı için.seni ilgilendirmez
o zaman sorunda onu hiç alakadar etmez gitsin bilgisayarcıyaFanlar dönüyor, ışıkları yanıyor demiş ama görüntü gelmiyormuş.
@Şans burda! anlamaya çalışmak yerine direkt laf sokmaya başladığı için böyle demesi normal.o zaman sorunda onu hiç alakadar etmez gitsin bilgisayarcıya
hayır kasa çalıiıyo fanlar donuyo
ama hocam lütfen okuyun@Şans burda! anlamaya çalışmak yerine direkt laf sokmaya başladığı için böyle demesi normal.
Evet yine başlıyoruz galiba...@Şans burda! anlamaya çalışmak yerine direkt laf sokmaya başladığı için böyle demesi normal.
Ben sana laf mı soktum şimdi? Gereksiz üye.Evet yine başlıyoruz galiba...
Yeter sıkılmadınız mı bana laf sokmaya çalışmaktan? Hayır yani bide becerebilseniz oda ayrı bir konu.
Kasanın çalıştığını yani fanların döndüğünü söylemiş neyini anlamadınız?ama hocam lütfen okuyun