Neler Yeni

APU SİSTEM EKRAN KARTI RAM ARTTIRMA

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Cihan Selçuk
Apu sistem kullanıyorum ekran kartıma verdiğim ram i nasıl arttırabilirim ve sağlıklı olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Poyraz Şimşek
Instagram
poyrazsimsek0
Twitter
poyrazsimsek0
Discord
poyisgone#0001

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
onu bilmiyorum ama bende bir şey sormak istiyorum apu işlemci alıp daha sonrasında ekran kartı taktığımızda ikisi bir çalışıp etkisi olurmu ram önemli değil ram arttırılabilir

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM

.......

80+ Bronze
onu bilmiyorum ama bende bir şey sormak istiyorum apu işlemci alıp daha sonrasında ekran kartı taktığımızda ikisi bir çalışıp etkisi olurmu ram önemli değil ram arttırılabilir
İkisini bir çalıştıramazsın işlemci gpu'sunu kapatıp ekran kartıyla çalıştırırsın.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus

Ekran kartı taktığında dahili gpu devre dışı kalıyor.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Hem hariciyi hemde İGPU aktif edebiliyorsunuz arkadaşlar 2 si bir çalışıyor Aynı laptop mantığı ile haberiniz olsun. Görüntü kablosunu ekran kartına takıyorsunuz. Bios üzerinden yapılıyor. Tabi anakart desteklemesi gerekiyor. Bunun dışında Rize size bar aktif etmesseniz İGPU max 2gb bellek tanımlayabilirsiniz. Aktif ettikten sonra Mevcut Sistem belleğinin yarısı kadar İGPU Vram atayabiliyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Cihan Selçuk
Hem hariciyi hemde İGPU aktif edebiliyorsunuz arkadaşlar 2 si bir çalışıyor Aynı laptop mantığı ile haberiniz olsun. Görüntü kablosunu ekran kartına takıyorsunuz. Bios üzerinden yapılıyor. Tabi anakart desteklemesi gerekiyor. Bunun dışında Rize size bar aktif etmesseniz İGPU max 2gb bellek tanımlayabilirsiniz. Aktif ettikten sonra Mevcut Sistem belleğinin yarısı kadar İGPU Vram atayabiliyorsunuz.
bios veye igpu nasıl kullanılır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Top Bottom