- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim ekonomide ülke ekonomisi gibi birazAboow![]()

Bizim ekonomide ülke ekonomisi gibi birazAboow![]()
ayrı ayrı toplayacan zatenTavsiye için teşekkür ederim ama işlemci için i3 mu i5 mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bulunuyor diyorsunuz da sarı sitede hiç bu fiyata bir şey denk gelmedi
En mantıklısı bu gibi teşekkür ederimhocam okul başlamasaydı facebook gruplarından sarı siteden pg li çözerdim direkt facebook gruplarından alabilirsin ileriye dönük diyorsun r5 7500f li am5 apu ikinci el bir sistem uygun olacaktır sonradan ekran kartı eklemesiye oynayamıyacağın oyun yok
Hocam eğer isterseniz farklı bir alternatif bu da var. İşlemci garantili ram sıfır anakart da çok az kullanılmış tercih sizin. 1000tl fark ile 5600 de alabilirsiniz menemen de satılıyorEn mantıklısı bu gibi teşekkür ederim
AnakartHocam eğer isterseniz farklı bir alternatif bu da var. İşlemci garantili ram sıfır anakart da çok az kullanılmış tercih sizin. 1000tl fark ile 5600 de alabilirsiniz menemen de satılıyor
Harikasın teşekkür ederim hepsininle irtibata gecegiyim çok teşekkür ederim emeğin için Allah razı olsunHocam eğer isterseniz farklı bir alternatif bu da var. İşlemci garantili ram sıfır anakart da çok az kullanılmış tercih sizin. 1000tl fark ile 5600 de alabilirsiniz menemen de satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart
İşlemci 5500
İşlemci 5600
Ram
Soğutucu
Ne demek rica ederim farklı parçalar ihtiyacın olursa söyleyebilirsinHarikasın teşekkür ederim hepsininle irtibata gecegiyim çok teşekkür ederim emeğin için Allah razı olsun
Bir sorun olursa özelden rahatsız ederim artıkNe demek rica ederim farklı parçalar ihtiyacın olursa söyleyebilirsin
Ben zaten şuanlik APu diyorum Ocak ayina doğru da ekran kartı ile desteklicem o yüzden geliştirebilir bı sistem diye de başa yazdimBen de apu sistem var 3400g gta5 felan oynuyorum forza 4
Ama genelde valorant için sen gta6 diyorsun felan bunlara ekran karti lazım apu gundelik isler abi
Apuya ekran kartı takilmaz normal islemci ile kur diyorum ben deBen zaten şuanlik APu diyorum Ocak ayina doğru da ekran kartı ile desteklicem o yüzden geliştirebilir bı sistem diye de başa yazdim