Çözüldü✓ Apu sistem için yardımlarınızı bekliyorum

Tavsiye için teşekkür ederim ama işlemci için i3 mu i5 mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bulunuyor diyorsunuz da sarı sitede hiç bu fiyata bir şey denk gelmedi
ayrı ayrı toplayacan zaten

hocam okul başlamasaydı facebook gruplarından sarı siteden pg li çözerdim direkt facebook gruplarından alabilirsin ileriye dönük diyorsun r5 7500f li am5 apu ikinci el bir sistem uygun olacaktır sonradan ekran kartı eklemesiye oynayamıyacağın oyun yok

hocam okul başlamasaydı facebook gruplarından sarı siteden pg li çözerdim direkt facebook gruplarından alabilirsin ileriye dönük diyorsun r5 7500f li am5 apu ikinci el bir sistem uygun olacaktır sonradan ekran kartı eklemesiye oynayamıyacağın oyun yok
En mantıklısı bu gibi teşekkür ederim

En mantıklısı bu gibi teşekkür ederim
Hocam eğer isterseniz farklı bir alternatif bu da var. İşlemci garantili ram sıfır anakart da çok az kullanılmış tercih sizin. 1000tl fark ile 5600 de alabilirsiniz menemen de satılıyor

Hocam eğer isterseniz farklı bir alternatif bu da var. İşlemci garantili ram sıfır anakart da çok az kullanılmış tercih sizin. 1000tl fark ile 5600 de alabilirsiniz menemen de satılıyor
Anakart
İşlemci 5500
İşlemci 5600
Ram
Soğutucu

Ekler

• 1000032188.webp
    1000032188.webp
    74.7 KB · Hit: 11

Anakart
İşlemci 5500
İşlemci 5600
Ram
Soğutucu
Harikasın teşekkür ederim hepsininle irtibata gecegiyim çok teşekkür ederim emeğin için Allah razı olsun

Ben de apu sistem var 3400g gta5 felan oynuyorum forza 4

Ama genelde valorant için sen gta6 diyorsun felan bunlara ekran karti lazım apu gundelik isler abi

Ben de apu sistem var 3400g gta5 felan oynuyorum forza 4

Ama genelde valorant için sen gta6 diyorsun felan bunlara ekran karti lazım apu gundelik isler abi
Ben zaten şuanlik APu diyorum Ocak ayina doğru da ekran kartı ile desteklicem o yüzden geliştirebilir bı sistem diye de başa yazdim

Geri