Neler Yeni

Apu Sistem Nedir? v4.5 Apu olursa ne gibi oyunları oynayabilirim? Pc Tavsiyesi

Bütçe
10000
Öncelikle herkese selamlar, başlıkta görüldüğü üzere Apu sistem nedir araştırdım ancak benim anlayamadığım bu sistemde son dönemlerde çıkan single-player oyunlar (God of War, Dying Light 2 vs.) oynanabilir mi? Eğer pc kaldırmayacaksa en son hangi yıla ait oyunları kaldırır? Amacım güzel bir f/p bilgisayar alıp son dönem oyunlarını 60 fps bir şekilde oynayabilmek. Bunun için hangi pc'yi önerirsiniz? Bütçem 10.000 tl. (monitör, mouse, klavye her şey var sadece kasa lazım bana :D)

Musa Dinç

80+ Bronze
APU demek harici ekran kartı yani Nvidia/AMD ekran kartının bulunmaması demek. işlemcide bulunan çok az gücü olan bir grafik birimi kullanarak görüntü almanı sağlar tabi her işlemcide bulunmaz. V4.5 da apu düşünenler var fakat ekran kartlı gelebilir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Öncelikle herkese selamlar, başlıkta görüldüğü üzere Apu sistem nedir araştırdım ancak benim anlayamadığım bu sistemde son dönemlerde çıkan single-player oyunlar (God of War, Dying Light 2 vs.) oynanabilir mi? Eğer pc kaldırmayacaksa en son hangi yıla ait oyunları kaldırır? Amacım güzel bir f/p bilgisayar alıp son dönem oyunlarını 60 fps bir şekilde oynayabilmek. Bunun için hangi pc'yi önerirsiniz? Bütçem 10.000 TL. (monitör, mouse, klavye her şey var sadece kasa lazım bana :D)

İzle anlarsın sadece kasa istiyorsan 10k’ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi

İzle anlarsın sadece kasa istiyorsan 10k’ya
Hocam bahsettiğiniz Aquarius'u bugün inceledim ama forumda 6500XT'yi kimse beğenmemiş herkes 6600XT al diyor ama bütçeyi de aşmak istemiyorum açıkçası, belki ileride ekleme yaparım diyorum. Ayrıca video için de teşekkürler hocam.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam bahsettiğiniz Aquarius'u bugün inceledim ama forumda 6500XT'yi kimse beğenmemiş herkes 6600XT al diyor ama bütçeyi de aşmak istemiyorum açıkçası, belki ileride ekleme yaparım diyorum.
6500xt’yi kim beğenmemiş hocam.
Tabi 6600xt daha iyi ama arada 5-4k var.

Gojira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali alperen
Hocam bahsettiğiniz Aquarius'u bugün inceledim ama forumda 6500XT'yi kimse beğenmemiş herkes 6600XT al diyor ama bütçeyi de aşmak istemiyorum açıkçası, belki ileride ekleme yaparım diyorum. Ayrıca video için de teşekkürler hocam.
reis 6500 xt iyi bir kart fiyat performans beğenilmeyen nokta 4 gb olması

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
rx6600 de iyidir rx6600xt kada olmasada bütçen rx6600 e yeter mi bilmiyorum ama

Top Bottom