Neler Yeni

Apu Sistem Nedir? v4.5 Apu olursa ne gibi oyunları oynayabilirim? Pc Tavsiyesi

Bütçe
10000
Öncelikle herkese selamlar, başlıkta görüldüğü üzere Apu sistem nedir araştırdım ancak benim anlayamadığım bu sistemde son dönemlerde çıkan single-player oyunlar (God of War, Dying Light 2 vs.) oynanabilir mi? Eğer pc kaldırmayacaksa en son hangi yıla ait oyunları kaldırır? Amacım güzel bir f/p bilgisayar alıp son dönem oyunlarını 60 fps bir şekilde oynayabilmek. Bunun için hangi pc'yi önerirsiniz? Bütçem 10.000 tl. (monitör, mouse, klavye her şey var sadece kasa lazım bana :D)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
  • Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

SHODAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ali Kls
Öncelikle herkese selamlar, başlıkta görüldüğü üzere Apu sistem nedir araştırdım ancak benim anlayamadığım bu sistemde son dönemlerde çıkan single-player oyunlar (God of War, Dying Light 2 vs.) oynanabilir mi? Eğer pc kaldırmayacaksa en son hangi yıla ait oyunları kaldırır? Amacım güzel bir f/p bilgisayar alıp son dönem oyunlarını 60 fps bir şekilde oynayabilmek. Bunun için hangi pc'yi önerirsiniz? Bütçem 10.000 TL. (monitör, mouse, klavye her şey var sadece kasa lazım bana :D)
İtopya'da 1660 sistem var 9999tl'ye onu al.

Farway

80+ Silver
Düşük bütçeli çözümdür.
AMD nin sonu G ile biten işlemci serisidir ve harici bir grafik kartı olmadan görüntü almanıza ve bazı oyunları oynayabilmenize olanak sağlar. Apu sistem bileşenleri performansı çok büyük derecede etkiler özellikle Ramlerin çift kanal hızlı ramler olması apu sistemin performansı için çok önemli. Alınabilir mi bence bütçe kısıtlıysa evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10k bütçeye sakın apu almayın.

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
Hocam şimdi anlamadığım bir konu var şöyle izah edeyim. Benim 10k bütçem var. Ve kendim amd R5 5600xli bi sistem diziyorum ekran kartı x kartı diyelim.
Birde bu apu sistemi alıp x ekran kartınıda sisteme dahil edip 10k bütçeyle çıkarsam hangisi daha mantıklı olur? Yani apu sistemi alıp varolan ekran kartımı mı kullanmak yoksa direk kendim dizmek mi?
Düşük bütçeli çözümdür.
AMD nin sonu G ile biten işlemci serisidir ve harici bir grafik kartı olmadan görüntü almanıza ve bazı oyunları oynayabilmenize olanak sağlar. Apu sistem bileşenleri performansı çok büyük derecede etkiler özellikle Ramlerin çift kanal hızlı ramler olması apu sistemin performansı için çok önemli. Alınabilir mi bence bütçe kısıtlıysa evet.

10k bütçeye sakın apu almayın.

Yani Apu sisteme harici ekran kartı eklemek mantıksız mı oluyor?

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Ben bu sistemi alip gainward gibi bir markanin 5-6 bin e de 3050 veya 1660 super ekran alsam zarar etmis olur muyum? Suan 5600g ram ssd kasa 5.000 tl ye normal fiyata alinmis olacak.. hesapli bi ekran karti ne onerirsiniz? İlerde 3050 gelse 11.000 tl den gelir, oda ekran karti 6.000 e gelmis olacak, apu sistemi alirsam ekran karti denk getirirince alir gecerim diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Yılmaz Eren Dinçsoy
Ben bu sistemi alip gainward gibi bir markanin 5-6 bin e de 3050 veya 1660 super ekran alsam zarar etmis olur muyum? Suan 5600g ram ssd kasa 5.000 TL ye normal fiyata alinmis olacak.. hesapli bi ekran karti ne onerirsiniz? İlerde 3050 gelse 11.000 TL den gelir, oda ekran karti 6.000 e gelmis olacak, apu sistemi alirsam ekran karti denk getirirince alir gecerim diyorum
Aynı şekilde yapmayı düşünüyorum ben de.

Top Bottom