Yani gibi gibi. Videoları izleyin aklınızda bir sonuç oluşur.Yani hocam 30 olan FPS 60 mi olur. Doğru mu anladım
Anladım teşekkür ederim. Bu Apu sistemi alıp üstüne belki 1650 kartta takılırsa iyi olur.1650 daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apu sistem alan arkadaşlar genellikle;
Ya bütçeleri olmadığı için alıyor ya da 1 yıl idare etsin diye. İşlemci olarak 3070’i bile besler. 1 yıl apu ile idare edip kart alıyorlar. Çok grafik isteyen oyunlar oynanıyorsanız apu size yeter ama almışken tam alayım. Uzun süre sistem almam diyorsanız 1650 alın.
Ama 5600g alıp yanına 1050Ti alıp işte ilerde daha güçlü bir karta geçerim diyorsanız 3060 ve üstü 5600g ve 1050Ti alın.
@Nako94
Evet öyle daha iyi olur ama hemen alacaksanız apu yerine direk 5600x’de alabilirsiniz.Anladım teşekkür ederim. Bu Apu sistemi alıp üstüne belki 1650 kartta takılırsa iyi olur.
Parça parça toplucam sanırım bu Apu 6500e falan geliyor ortalama. Ekran kartinida sonra bakarım artık ne olursaEvet öyle daha iyi olur ama hemen alacaksanız apu yerine direk 5600x’de alabilirsiniz.
Veya Ryzen 5 3000 serisi de olabilir. Dediğim gibi 1650 gibi bir karta 5000 serisi fazla.
Anladım. 1650’yi de sonradan alırsınız.Parça parça toplucam sanırım bu Apu 6500e falan geliyor ortalama. Ekran kartinida sonra bakarım artık ne olursa
HOCAM BİR sorum olacaktı. Ben 5600g li sistem dizeceğim, beniö önceden kalan gt730 ekran kartımda var bu sisteme taksam nasıl bir durum oluşur. Ekran kartını takmaktaki amacım nvidia nın digital vibrance ayarı yüzünden.Anladım. 1650’yi de sonradan alırsınız.