- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne zaman toplamıştindostum benim sistemim apu 3200 g var 1700 tl maliyeti oldu bilgine. b450m s2h
cooler master elite v3 600 psu
8gb 3000 ram viper steel
kasa powerbost
hardisk 500 gb bende vardı)
Ne zaman toplamıştindostum benim sistemim apu 3200 g var 1700 tl maliyeti oldu bilgine. b450m s2h
8gb 3000 ram viper steel
kasa powerbost
ekran kartı 400 psu tamam yeter de 400 yani az zoraki calışır üst üste bi işlemde belki ufaktan takılmalar olablrdostum benim sistemim apu 3200 g var 1700 tl maliyeti oldu bilgine. b450m s2h
8gb 3000 ram viper steel
kasa powerbost
2 Ay kadar olduNe zaman toplamıştin
Bence sen bunu alma knk ben sana 2 dk sistem toplıyım onu al hem daha ucuz toplarım 200tlen cebinde kalır az 2 dk bekleYok ekran kartı knk hiç
TamamBence sen bunu alma knk ben sana 2 dk sistem toplıyım onu al hem daha ucuz toplarım 200tlen cebinde kalır az 2 dk bekle
Herkes şey diyo karne sistemlerini bekleBence sen bunu alma knk ben sana 2 dk sistem toplıyım onu al hem daha ucuz toplarım 200tlen cebinde kalır az 2 dk bekle
yani cok böyle sistem almak istiyorsan satayim 2400 tl ben satıyordum virus sebebiyle az daha oynarım diye vazgectimHerkes şey diyo karne sistemlerini bekle
Teşekkür ederim bu sisteme takcağim en iyi ekran kartı hangisi olurRamide 2x8=16gb incehesap gaming gecesinden alcan ramlerde 500tl tutuyor
Toplam 2140TL HAYIRLI OLSUN DAHA İYİ İSLEMCİ ,DAHA İYİ POWER, DAHA GÜZEL KASA HEM ÖNÜ MESH, DAHA FAZLA RAM FARK SADECE 40TL
Rx580 4gb kaldırır bu knkTeşekkür ederim bu sisteme takcağim en iyi ekran kartı hangisi olur
tabii ki takabilirsin sorun olmaz dostum.
Bu sistemi aldiktan 2 ay sonra ekran karti takabilir miyim herhangi bir sorun olur mu rx570 takmayi düşünüyorum
Tamam teşekkürler )Rx580 4gb kaldırır bu knk
Bende bu sistemi düşündüm lakin ama düşük bir sistem Apu genellikle tavsiye etmem onun yerine paranı biriktir donanım arşivi YouTube kanalini devamlı takip et uygun ve üstün performanslı bir sistem al ama bu sistem daha uygun geldiyse karar senin.
Bu sistemi aldiktan 2 ay sonra ekran karti takabilir miyim herhangi bir sorun olur mu rx570 takmayi düşünüyorum