Neler Yeni

Apu sistemime aldigim rami iade etmelimiyim..?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaslar apu sistem kullaniyrm tek slot 8 gb kullaniyrdum ayni ramden bitane daha aldim ama fps artacagina ayni oyunlarda drop yemeye basladim aldigm rami iade etmelimiyim yoksa dursun mu...?
Bazı ramlerde aynı marka model olsa bile uyumsuzluk olabiliyor. Eğer sorunun tamamen ramden kaynaklı olduğu ortaya çıkarsa satıp dual kit alman daha faydalı olacaktır.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
2 slot kardesim....
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 slot kardesim...
Öncelikle bios’u sıfırla. Sonra xmp’den profile 1’i seç ve kaydet. Sonra fotoğrafını at bios ekranının.

abcdefg1234

80+ Silver
2 slot kardesim....

2 slot kardesim...
anakartın 2. slotunun arızalı olması muhtemel.

2 rami de takın , pc yi fişten çekip bios pilini çıkarın. 1-2 dk bekledikten sonra bios pilini tekrar takın ve pc yi fişe tekrar bağlayıp çalıştırın. Daha sonrasında bios ekranına girip XMP aktifleştirin. Hala drop oluyorsa anakartın 2. ram slotu arızalı olabilir

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
anakartın 2. slotunun arızalı olması muhtemel.

2 rami de takın , pc yi fişten çekip bios pilini çıkarın. 1-2 dk bekledikten sonra bios pilini tekrar takın ve pc yi fişe tekrar bağlayıp çalıştırın. Daha sonrasında bios ekranına girip XMP aktifleştirin. Hala drop oluyorsa anakartın 2. ram slotu arızalı olabilir
Dediklerini yapiyim kardesim,yalniz tek ram taktigimda iki slotada ayri ayri tek taktim pc actim oyunda denedim skinti yoktu,dediklerni yapiyim donus yapiyim....

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dediklerini yapiyim kardesim,yalniz tek ram taktigimda iki slotada ayri ayri tek taktim pc actim oyunda denedim skinti yoktu,dediklerni yapiyim donus yapiyim....
Hocam demiştim SMT (sanallaştırma)kapatarak çözen arkadaşlar gördüm belki Çözebilirsiniz

Dediğim gibi arkadaş da bahsetmiş anakart slotlarından biri arızalı olabilir dönüş yapın bende beklemedeyim

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Ramleri aynı mhz yaptım derken? 2side fabrikasyon aynı mhz mi

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Ramleri aynı mhz yaptım derken? 2side fabrikasyon aynı mhz mi
aynen kardeşim ikiside 3200 mhz de kendi mhzleri...

Hocam demiştim SMT (sanallaştırma)kapatarak çözen arkadaşlar gördüm belki Çözebilirsiniz

Dediğim gibi arkadaş da bahsetmiş anakart slotlarından biri arızalı olabilir dönüş yapın bende beklemedeyim
vala kardeşim yaptım ama yine aynı,araştırdığıma göre fps in kesin arttması lazım ama bende drop oluyor büyük ihtimalle birşeyi gözden kaçırıyorum yada yanlış yapıyorum.... :(

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
aynen kardeşim ikiside 3200 mhz de kendi mhzleri...

vala kardeşim yaptım ama yine aynı,araştırdığıma göre fps in kesin arttması lazım ama bende drop oluyor büyük ihtimalle birşeyi gözden kaçırıyorum yada yanlış yapıyorum.... :(
Bugün de bakalım çok garip ya

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Bugün de bakalım çok garip ya
hocam bu işlerden anlayan var mı bildiğiniz en azından ona msj atıyım yada görüntüleri atıyım yanlış yaptığım bişey varsa düzeltelim çünkü donanımsal yada yazılımsal bişey olduğunu zannetmiyorum bşeyleri yanlış yapıyorum herhalde....

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
hocam bu işlerden anlayan var mı bildiğiniz en azından ona msj atıyım yada görüntüleri atıyım yanlış yaptığım bişey varsa düzeltelim çünkü donanımsal yada yazılımsal bişey olduğunu zannetmiyorum bşeyleri yanlış yapıyorum herhalde....
Bakayım bir hocam

Satıcıya başvurdunuz mu

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Bakayım bir hocam

Satıcıya başvurdunuz mu
ram satıcısına mı ? ,ramden kaynaklı bir sıkıntı olduğunuda tam emin değilim ki oyuzden bisey diyemedim....

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
ram satıcısına mı ? ,ramden kaynaklı bir sıkıntı olduğunuda tam emin değilim ki oyuzden bisey diyemedim....
Yok belki yardımcı olur en azından durumdan haberi olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom