Neler Yeni

APU sistemine Ekran kartı dahil edilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekrem
q23131.jpg

Merhaba kullanmakta olduğum APU sistemin performansından memnun olmadığım için ekran kartı takmak istiyorum,herhangi bir uyuşmazlık ya da darboğaz olmadan hangi ekran kartını tercih etmeliyim?İlk etapta düşündüğüm ekran kartı: https://www.vatanbilgisayar.com/asu...gddr5-4gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

Sizlerin de önereceği (Nvidia)farklı ekran kartlarını da düşünebilirim bütçem max.3000TL
Son olarak kasam MidT ATX ve psu 600w

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
Alıntıyı görüntüle

Merhaba kullanmakta olduğum APU sistemin performansından memnun olmadığım için ekran kartı takmak istiyorum,herhangi bir uyuşmazlık ya da darboğaz olmadan hangi ekran kartını tercih etmeliyim?İlk etapta düşündüğüm ekran kartı: https://www.vatanbilgisayar.com/asu...gddr5-4gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

Sizlerin de önereceği (Nvidia)farklı ekran kartlarını da düşünebilirim bütçem max.3000TL
Son olarak kasam MidT ATX ve psu 600w
şu an ekran kartı almak bana saçma geliyor açıkcası

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Ekran kartı almak yerine sisteminizi daha günce Ryzen G serisi apular ile güncellemenizi tavsiye ederim.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,036
İsim
Mert Metshi
Bence ekran kartı yerine yeni nesile geçin hem ddr4 e geçmiş olursunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence ekran kartı yerine yeni nesile geçin hem ddr4 e geçmiş olursunuz
Ekran kartı almak istememin sebebi cs go gibi rekabetçi oyunlarda yüksek fps ile oynamak istiyorum,ayrıca 144hz 1ms yeni monitör aldığım için akıcı bir şekilde oyun deneyimi sağlamak istiyorum.Sizden ricam bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,036
İsim
Mert Metshi
Ekran kartı almak istememin sebebi cs go gibi rekabetçi oyunlarda yüksek fps ile oynamak istiyorum,ayrıca 144hz 1ms yeni monitör aldığım için akıcı bir şekilde oyun deneyimi sağlamak istiyorum.Sizden ricam bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.
csgo gibi rekabetçi oyunlarda işlemci de önemlidir bu yüzden yeni nesil apu önerebilirim

Anakartımız yeni ddr4 am4

işlemcimiz 3. nesil güçlü bir apu

ramlerimiz ddr4 ve kaliteli bir ram

Top Bottom