Apular savaşıyor vol1

Metoez

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Selamlar burda kendi kafanizdan gecen uyumluluk sorunu olmayan güzel apuları dizebilir misiniz ?
işlemcisiden psu suna ve hatta kasasına kadar . Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler .bu başlık apu sistem kurmak isteyenlere yardimci olacaktır

Kendi apu sistemim imzada yazıyor fikir olabilir.

Selamlar burda kendi kafanizdan gecen uyumluluk sorunu olmayan güzel apuları dizebilir misiniz ?
işlemcisiden psu suna ve hatta kasasına kadar . Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler .bu başlık apu sistem kurmak isteyenlere yardimci olacaktır
bütçe var mı hocam?

2200G derim 2 Sene boyunca yarı yolda bırakmayan varsa soğutması oc ile adam olan bir işlemci. 30fps 40fps olsa da oynamak istediğim (warzone dışında) her oyunu oynattı.

Ya herkese hitap etsin 6 7 k olsun hadi max 8
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman r5 4650g f/ p diyebilir miyiz hocam
Aslinda pekte diyemeyiz çünkü r5 4650g 3.2 k civarinda. 5600g 4 k. Geçen incehesapta 3.4 kya düşmüştü. Şuan en Uygun apu r5 3350g onuda ben bilmiyorum.

O bütçe herkese hitap etmiyor hocam, bütçeniz o kadar ise ryzen 5 5600g'den şaşmayın.
Hocam bende de yok 😂 ben kendimi fakir sanardım demek hepimiz fakirmişiz . Sizce şu an herkesin bütçesi diyebilecegimiz en uygun f/ p pc kaca toplanir 2. El parcalar dahil

Aslinda pekte diyemeyiz çünkü r5 4650g 3.2 k civarinda. 5600g 4 k. Geçen incehesapta 3.4 kya düşmüştü. Şuan en Uygun apu r5 3350g onuda ben bilmiyorum.
0 ı n 11 de 2500 tl hocam bu arada b450m s2h almak mı yoksa herhangi bir 550 serisi almak mı mantıklı? Önerdiği iz 550 serisi varmı acaba

Hocam bende de yok 😂 ben kendimi fakir sanardım demek hepimiz fakirmişiz . Sizce şu an herkesin bütçesi diyebilecegimiz en uygun f/ p pc kaca toplanir 2. El parcalar dahil

0 ı n 11 de 2500 TL hocam bu arada b450m s2h almak mı yoksa herhangi bir 550 serisi almak mı mantıklı? Önerdiği iz 550 serisi varmı acaba
hocam şuan çoğu kişide en basitinden sitem toplayacak para yok fakat, parçalar ikinci el ve uygun bulunabilirse r5 3400g'li bir sistem 5k'ya toplanabilir, yanına da monitör 6k'ya bitirilir bu iş.

0 ı n 11 de 2500 TL hocam bu arada b450m s2h almak mı yoksa herhangi bir 550 serisi almak mı mantıklı? Önerdiği iz 550 serisi varmı acaba
Kullandığın işlemciye bagli benim anakartim bios guncelledim çalıştı guncellemeden calismiyor. Bütçen yoksa s2h iyidir. İtopyada 389 TL'ye inmisti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,324
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri