Neler Yeni

Aquarius-3t10-1650 Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Zülfükar Kılıçay
Gamegarajdan bu sistem alınır mı?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Alınmaz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Alınmaz dostum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

fesbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Alkaya
Ne alınır peki arkadaşlar?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Ne alınır peki arkadaşlar?
Valla kardeşim dediğin sistemi bugün aldım alınmaz diye bişey yok. Alınmaz diyenler sisteme kabahat bulmuyor fiyata buluyor. Eğer acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim bayrama bi indirim kampanya filan bsy olur gibime geliyor. Ben beklemek istemedim artan artıyor kolay kolay düşmüyor diye bugün aldım rami x2 yaptım 8503 e geldi. Şuan için hazır sistemlerde bu ayarlar da en iyisi bu baya baktm piyasaya o yüzden acelen varsa alablrsn bence. Alınmaz diyenler şu açıdan haklı 2 gün önce gaminggen 8700 civarı çok daha iyi pc verdi ama İstanbul da olacan mağazaya gidecen filan herkesin yapacağı iş değil yani. O yüzden acil lazm diyorsan şuan için en ideal sistemler den biri bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Zülfükar Kılıçay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla kardeşim dediğin sistemi bugün aldım alınmaz diye bişey yok. Alınmaz diyenler sisteme kabahat bulmuyor fiyata buluyor. Eğer acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim bayrama bi indirim kampanya filan bsy olur gibime geliyor. Ben beklemek istemedim artan artıyor kolay kolay düşmüyor diye bugün aldım rami x2 yaptım 8503 e geldi. Şuan için hazır sistemlerde bu ayarlar da en iyisi bu baya baktm piyasaya o yüzden acelen varsa alablrsn bence. Alınmaz diyenler şu açıdan haklı 2 gün önce gaminggen 8700 civarı çok daha iyi pc verdi ama İstanbul da olacan mağazaya gidecen filan herkesin yapacağı iş değil yani. O yüzden acil lazm diyorsan şuan için en ideal sistemler den biri bu
Haklısın herkes pahalı diye alma diyor aynı sistem arkadaşımdada var memnun ve piyasaya göre pahalı değil arada ucuz sistem çıkıyorya ucuza ondan pahalı diyolar ucuz sistem bı çıkıyo stok kalmıyo sonra sistemi alma pahalı bundan ucuza sistem çıktı diyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,485
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate
Top Bottom