Neler Yeni

GameGaraj'dan sistem bu özelleştirmeler ile alınır mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,823
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,823
İsim
Mehmet Aslan
Evet bunu almayı düşünüyorum ama 481 lira yükseltip biostar b650m anakart almalı mıyım sence?
biostar iyidir bütçeniz ona yetiyorsa alın. üstündeki modellerde de çift m2 slotu var zaten.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,823
İsim
Mehmet Aslan
Tamamdır, yardımların için teşekkür ederim.
hocam 1000 lira farkla crucial in 2 tb m2 ssd si var onu kesinlikle değerlendirin. Okuma yazma hızı orta şeker ama 2 tb olduğu için bu fiyata kabul edilebilir. Biostarda çift m2 slotu var zaten elinizdeki kc3000 ide ana ssd olarak kullanırsınız 3 tb depolama ile mis gibi sistem olur.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Furkan Demirtaş
Çevreme aldırdım ve kendim aldım , çevre birimi ve PC olsun fazlası ile ilgililer
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU aigonun. 650w modeli aerocool XV plus seviyelerinde , öyle rampage gibi fln değil
Önemli olan sonrası satana kadar herkes ilgili :)

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
1709495144310.png

Bu hali nasıl sizce?

hocam 1000 lira farkla crucial in 2 tb m2 ssd si var onu kesinlikle değerlendirin. Okuma yazma hızı orta şeker ama 2 tb olduğu için bu fiyata kabul edilebilir. Biostarda çift m2 slotu var zaten elinizdeki kc3000 ide ana ssd olarak kullanırsınız 3 tb depolama ile mis gibi sistem olur.
Hocam daha fazla masraf etmek istemiyorum o yüzden onu yapmayı düşünmüyorum.

xnunio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Kurt
Psuyu üreten aigo diye bir markaymış.

AMD ekran kartlı sistem almam hocam.

Neden, neyi değiştirirsem alınabilir? GameGarajdan almak zorundayım diğer sitelerde taksit vade farkı oranı çok kötü.

KC3000 1 TB var ben de onu takıcam zaten.
Birkaç gün önce vatandan sistem topladım fakat ssd anakart elimde mevcuttu bu nedenle uyguna geldi. Bende aynı şekilde nvidia ekran kartı seviyorum, tercih ediyorum. 4060ti 16gb asus proart modelini 20k ya getirdim vatan indirimi ile birlikte aynı zamanda thermaltake versa t27 kasasını 750w 80+ ile birlikte 2x16gb xpg 3600mhz ram tercih ettim. Bu şekilde bütçemi kullandım bu parçalar 28k ya geldi msi coreliquid 360r v2 sıvı soğutmasını da aynı şekilde sonradan vatan webten 4k fiyatta yakaladım ve aldım. İşlemcimi temiz 2.el 5600x aldım fakat yeğenimin r9 5900x ile değiştireceğim. Özetim bu şekilde toplam 32k ya tüm sistemi dizdim işlemci ile 35k oldu. Anakartım amiral gemisi am4 model olduğu için ddr4 tercih ettim sistemi. Benim gibi elinizde parça yok ise eğer ddr5 bir sistem bütçe dahilinde alınabilir. Ekstra olarak vatanda 3 taksite kadar vade farksız peşin fiyatına 3 taksite böldürdüm. İndirim 29 şubat tarihi ile birlikte bitti. Fakat tebilon mağaza açılışı özel sistemler vardı aynı şekilde sürekli fırsat geliyor ve şuan 4060ti 16gb hazır sistemler çıkmaya başladı. Bu sürecim yaklaşık 2 ay sürdü arayışlarım. Bu nedenle acele edin fakat oldu bittiye getirmeyin kötünün kötüsü iyinin iyisi var bir yere kadar. Biraz uzun yazdım ama yardımı dokunursa ne mutlu.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,823
İsim
Mehmet Aslan

xnunio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Kurt
Alıntıyı görüntüle
Bu hali nasıl sizce?

Hocam daha fazla masraf etmek istemiyorum o yüzden onu yapmayı düşünmüyorum.
Psu watt değerini 700 veya 750w yapma imkanınız var ise süper bir sistem olur fiyat bandıyla alakalı bir yorum yapamayacağım ddr5 sistemler hakkında fiyat bilgim yok.

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Birkaç gün önce vatandan sistem topladım fakat ssd anakart elimde mevcuttu bu nedenle uyguna geldi. Bende aynı şekilde nvidia ekran kartı seviyorum, tercih ediyorum. 4060ti 16gb asus proart modelini 20k ya getirdim vatan indirimi ile birlikte aynı zamanda thermaltake versa t27 kasasını 750w 80+ ile birlikte 2x16gb xpg 3600mhz ram tercih ettim. Bu şekilde bütçemi kullandım bu parçalar 28k ya geldi msi coreliquid 360r v2 sıvı soğutmasını da aynı şekilde sonradan vatan webten 4k fiyatta yakaladım ve aldım. İşlemcimi temiz 2.el 5600x aldım fakat yeğenimin r9 5900x ile değiştireceğim. Özetim bu şekilde toplam 32k ya tüm sistemi dizdim işlemci ile 35k oldu. Anakartım amiral gemisi am4 model olduğu için ddr4 tercih ettim sistemi. Benim gibi elinizde parça yok ise eğer ddr5 bir sistem bütçe dahilinde alınabilir. Ekstra olarak vatanda 3 taksite kadar vade farksız peşin fiyatına 3 taksite böldürdüm. İndirim 29 şubat tarihi ile birlikte bitti. Fakat tebilon mağaza açılışı özel sistemler vardı aynı şekilde sürekli fırsat geliyor ve şuan 4060ti 16gb hazır sistemler çıkmaya başladı. Bu sürecim yaklaşık 2 ay sürdü arayışlarım. Bu nedenle acele edin fakat oldu bittiye getirmeyin kötünün kötüsü iyinin iyisi var bir yere kadar. Biraz uzun yazdım ama yardımı dokunursa ne mutlu.
Çok teşekkürler hocam böyle zahmet edip yazdığınız için. Bu sistemi almaktan vazgeçtim birazcık daha bekleyip göz atıp öyle bir şey almaya karar verdim. Böyle acele bir şekilde almak pek içime sinmedi.

hocam bende özelleştirmeden kingston 1 tb ssd içinde gözüküyor kendiniz mi düşürdünüz ssd yi ?
Evet elimde halihazırda kc3000 1 tb olduğu için düşürdüm ama vazgeçtim almayacağım direkt sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom