Onun yerine sıvı soğutucu takacağım zaten. Bende farkındayım.O soğutucu ile o işlemciyi soğutman imkansız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Prdon okumadım yukarıı
Kendin tek tek toplasanaOnun yerine sıvı soğutucu takacağım zaten. Bende farkındayım.
Çok fark almıyo aslında işlemci için.Ederi kadar alıyor.Böyle de düşünülebilir gibi geldi bana.Sadece anakarta takıldı kafam değer mi diyeKendin tek tek toplasana
alınır da ssd olarak kioxia pro lse seç , msı pro b650mp yeterli olur wifi şartsa onu alın tabii.Aşağıdaki sistem yapılan özelleştirmeler ile sizce alınır mı? Ayrıca soğutucuyu dikkate almayınız. Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
He ya o sistem iyi fiyata gittiBana iki şey tereddüt ettiriyor bu sistem için. Geçen hafta incehesapta kaçırdığım 5070ti sistem. Birde işte bu sistemin power'ı.
Anakartı iyi seçmeye çalışıyorum çünkü çevremden anakartı iyi tutmam konusunda tavsiyeler aldım da.alınır da ssd olarak kioxia pro lse seç , msı pro b650mp yeterli olur wifi şartsa onu alın tabii.
ssd değiştirilirse iyi olur bir de o anahtarlığı 1 kuruştan satalım diyen eleman kim acaba baya şirket kurtardınızAşağıdaki sistem yapılan özelleştirmeler ile sizce alınır mı? Ayrıca soğutucuyu dikkate almayınız. Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
dediğim ana kart iyi zaten ana kartı çok ta iyi tutmana gerek yok performansa bir etkisi yok.Anakartı iyi seçmeye çalışıyorum çünkü çevremden anakartı iyi tutmam konusunda tavsiyeler aldım da.