Neler Yeni

Aquarius 5-AN Yi Sonunda Aldım :D

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Değil ama çocuğun hevesini kırıyor.

kırmıyor abicim sana 1 ay her selam verdiğin abi sistem dese hoşuna gidermi aç bak son videoya abi sitem nerde abi biz izleyici olarak bıktım adam bıkmasınmı 3000e sistem o fiyata APU oluyor APU diyorlar md1 geri gelsin sitemin efsane olmasının nedeni 40 yılda bir gelmesidir adam toplayacağ zaman toplar siz hakettiniz dedi 2 haftaya toplama pc demedi

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
kırmıyor abicim sana 1 ay her selam verdiğin abi sistem dese hoşuna gidermi aç bak son videoya abi sitem nerde abi biz izleyici olarak bıktım adam bıkmasınmı 3000e sistem o fiyata APU oluyor APU diyorlar md1 geri gelsin sitemin efsane olmasının nedeni 40 yılda bir gelmesidir adam toplayacağ zaman toplar siz hakettiniz dedi 2 haftaya toplama PC demedi
Iki ucu b*klu değnek ya.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
isterdik tabi almayıda herkesin bütçesi fazla olsa keşke bro :) 4000 den 4350 lik sistem aldırdım daha üstünü istemedim 1660 a zaten oc yapıcam 1660 ti oluyo oda yeterli gayet
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazarım mutlaka bugün sabah kargoya verirler büyük ihtimalle elime de perşembe veya çarşamba ulaşır
yarın deneyimlerimi anlatacağım Bir yazı yazacağım

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Iki ucu b*klu değnek ya.

biraz ama bence abdullah abi haklı adam teknoloji kanalı sistem değil klavye inceliyor bakıyorum yorumlara millet ne düşünüyor diye 10 yorumdan 11i abi 3.5k sistem , abi eni sistem , abi 4 k sistem , abi md1 vs

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
biraz ama bence abdullah abi haklı adam teknoloji kanalı sistem değil klavye inceliyor bakıyorum yorumlara millet ne düşünüyor diye 10 yorumdan 11i abi 3.5k sistem , abi eni sistem , abi 4 k sistem , abi md1 vs
1 ay önce sistem gelicek dendi. O yüzden hypelandilar.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar foruma kayıt olmadan önce gerçekten bu kadar detaylı bilgim yoktu PC parçaları hakkında artık bilgimin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum gerek izlediğim video okuduğum makalelerden gerekse sizlerden almış olduğum bilgilerle bu kadar bilgili olup bilmeyen kardeşlerimize abilerimize bilgiler verebilir hale geldiğime inanıyorum düşünmeyen varsa da böyle canı sağolsun herkese teşekkür ediyorum umarım herkes istediği PC ye sahip olur. :)
Alıntıyı görüntüle
özellikle @Gizemss e teşekkürler babama ilettiğin mesajı gösterdim yararı oldu :D
Hayırlı olsun Allah bize de kısmet eder inşallah :D

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
adam PC toplamak zorundamı bize
Ben çıkarmak zorunda demedim.3,4 kişinin bir şey bilmeyip Abdullah abi sistem çıkarıp fiyatı çok kötü diyince bunu herkesten bilmemesi lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,202
Üyeler
163,125
Son üye
rafa gomez
Top Bottom