Şaka yapıyorumO kadar sıktıysam kusura bakmayın ya teşekkürler
Kutu açılım videosunu bekliyoruzArkadaşlar foruma kayıt olmadan önce gerçekten bu kadar detaylı bilgim yoktu PC parçaları hakkında artık bilgimin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum gerek izlediğim video okuduğum makalelerden gerekse sizlerden almış olduğum bilgilerle bu kadar bilgili olup bilmeyen kardeşlerimize abilerimize bilgiler verebilir hale geldiğime inanıyorum düşünmeyen varsa da böyle canı sağolsun herkese teşekkür ediyorum umarım herkes istediği PC ye sahip olur.
Alıntıyı görüntüle
özellikle @Gizemss e teşekkürler babama ilettiğin mesajı gösterdim yararı oldu
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.Arkadaşlar foruma kayıt olmadan önce gerçekten bu kadar detaylı bilgim yoktu PC parçaları hakkında artık bilgimin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum gerek izlediğim video okuduğum makalelerden gerekse sizlerden almış olduğum bilgilerle bu kadar bilgili olup bilmeyen kardeşlerimize abilerimize bilgiler verebilir hale geldiğime inanıyorum düşünmeyen varsa da böyle canı sağolsun herkese teşekkür ediyorum umarım herkes istediği PC ye sahip olur.
Alıntıyı görüntüle
özellikle @Gizemss e teşekkürler babama ilettiğin mesajı gösterdim yararı oldu
Neden kötü olsun abi? Aradaki farkı verecek bütçesi olmayabilir. GTX 1660 da gayet kaliteli bir ekran kartı, pişman etmez.1660 alman kötü olmuş, 1660S alsan çok daha iyiydi.
aynen reis zaten baktım yeterli gelmiyor stok hali ki yeterli gördüğüm kadarıyla oc yapıp 1660 s ile 1660 ti gücüne getiririm zaten ısınan bir kart da değil yakın zamanda da bütçem olursa 8gb ram takmayı düşünüyorum indirimlerle ki ozaman da zaten gayet güçlü bir sistemim olurHayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden kötü olsun abi? Aradaki farkı verecek bütçesi olmayabilir. GTX 1660 da gayet kaliteli bir ekran kartı, pişman etmez.
Ramleri silikonlu gelmesini mi tercih ettin yoksa ayrımı ?iyi olur PC gelsin detaylı bilgi verir fotoğraf atarım şüpheleriniz gider varsa
Bir kere de benim konuma yorum yap be adam...Kaç para bu sistem
4,341 TL'ye geliyor.Kaç para bu sistem
Abi ciddi olarak mı sordun bilmiyorum ama 4341tlKaç para bu sistem
Tek tek toplayarak dediğiniz fiyatlara getirebilsek bile güvenilir bir mağaza olup olmadığını sorguluyoruz. Piyasada bu kadar dolandırıcı varken doğrusunu bulmakta zorlanıyoruz.4341TL mi? çok beğendiğiniz kasa bu mu anlamadım?
R5 1600 AF: 770 TL
Gigabyte B450M-S2H: 490 TL
Palit GTX 1660 DUAL: 1970 TL
Corsair 8GB 3000MHz: 295 TL
PATRIOT PBU 480GB SSD: 410 TL
FSP CMT110A 500W 80+ Kasa: 500 TL
Daha iyi markalarla 10 dakika da topladım: 4435 TL …
Ben sistem toplayıp MD1'de 1350TL indirim yaptırtmıştım onu bile yere vurup eleştirenler olmuştu şimdi bayıldığınız sistemleri görünce sanırım epey süre 3000 4000 TL'ye sistem yapmayacağım...