HDD takma yerleri kırmızı alanda. Kapağı çıkarırsanız göreceksiniz.Arkadaşlar Aquarius 5A-N sistemim var. Bu kasaya nereye HDD takabileceğimi bulamadım.
Yardımcı olur musunuz?
Hallettim ama yine de teşekkürler.HDD takma yerleri kırmızı alanda. Kapağı çıkarırsanız göreceksiniz.
Not: Belki diğer kapaktan ulaşılabiliyordur.
Alıntıyı görüntüle
Aynı kasa hocam, nasıl hallettiniz ?Hallettim ama yine de teşekkürler.
Kasanın arka kapağını (Camsız tarafı) çıkarıp, PSU'nun olduğu yerin sol tarafındaki boşluğa harddisk takılabiliyor, harddiski yerine takıp kasanın alt tarafından vidalayabilirsiniz. Gerekli vidalar anakartın kutusundan çıkıyor.Aynı kasa hocam, nasıl hallettiniz ?
Teşekkür ediyorumKasanın arka kapağını (Camsız tarafı) çıkarıp, PSU'nun olduğu yerin sol tarafındaki boşluğa harddisk takılabiliyor, harddiski yerine takıp kasanın alt tarafından vidalayabilirsiniz. Gerekli vidalar anakartın kutusundan çıkıyor.
Hocam 3.5 inçlik yer değil mi? 1 tane hdd takılabiliyor alttan vidalayıp.Kasanın arka kapağını (Camsız tarafı) çıkarıp, PSU'nun olduğu yerin sol tarafındaki boşluğa harddisk takılabiliyor, harddiski yerine takıp kasanın alt tarafından vidalayabilirsiniz. Gerekli vidalar anakartın kutusundan çıkıyor.