Aquarius 5AN alınır mı ?

Lowness

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar masaüstü toplayacağım sizce bu sistemimi alayım yoksa kendim mi toplayayım bilemedim acelem olduğu icin güncel fiyatlara tam bakamadım ve alan arkadaslar yorum yapabilir mi acaba

Forumda aquarius 5an sipariş veren ve kullanan arkadaşlar var gelip yorum yapmaları çok daha sağlıklı olur, dışarıdan bakan bir göz olarak benim yorumum güzel sistemdir, tercih edebilirsin.

Peki arkadaslar da sistem veya baska sistem beklemelimiyim pisman olurmuyum bide ryzen 3 3300x mi yapmalıyım işlemciyi oyun performansı daha iyi deniyor ve 17 tl daha ucuz bilen arkadaşlar yorum yapabilirmi

Peki arkadaslar da sistem veya baska sistem beklemelimiyim pisman olurmuyum bide ryzen 3 3300x mi yapmalıyım işlemciyi oyun performansı daha iyi deniyor ve 17 TL daha ucuz bilen arkadaşlar yorum yapabilirmi
Kendim tercih edecek olsam 3300x tercih ederdim sanırım. Abdullah abi bu konuda video çekmişti izlediğimi hatırlıyorum performanslarını karşılaştır iki işlemcinin. Performans videolarını izlemeden net karar verme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,244
Üyeler
188,726
Son üye
10atbey
Geri