Neler Yeni

Aquarius 5AN - Sistem donuyor, kapanmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk Üstün
Bilgisayarı açtığımda Win10 1-2 dakika kasıyor imleç takılıyor 1-2 dakika sonra düzeliyor bilgisayarı kastığı anda kapatmaya çalıştığımda monitör kapanıyor fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor. Kasma geçtiğinde bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda sorunsuz bir şekilde kasa kapanıyor.
IMG_20200626_112040.jpg

Bilgisayar hiçbir şey açık değilken işlemci hızı 3.57 GHz. 1-2 dakika sonra bu düşüyor.
Sizce Donanımsal Kaynaklı bir sorun mu? Yoksa tekrardan bir format atayım mı?
Sistem : Aquarius 5AN
AMD Ryzen 5 1600AF
GTX 1660 SUPER
16 GB RAM

Mesaj otomatik birleştirildi:

iki gündür uğraşıyorum bir çözüm bulamadım lütfen bilen bir arkadaş varsa yardım etsin.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
işlemci hızı boştayken artıyor demişti forumdan bir arkadaş o sorun değil yani. disk kullanımına bak %100 gözüküyorsa belki ondandır sorun. yada bilgisayarın güncelleme/bakım yapıyorda olabilir.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Bilgisayarı açtığımda Win10 1-2 dakika kasıyor imleç takılıyor 1-2 dakika sonra düzeliyor bilgisayarı kastığı anda kapatmaya çalıştığımda monitör kapanıyor fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor. Kasma geçtiğinde bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda sorunsuz bir şekilde kasa kapanıyor.Alıntıyı görüntüle
Bilgisayar hiçbir şey açık değilken işlemci hızı 3.57 GHz. 1-2 dakika sonra bu düşüyor.
Sizce Donanımsal Kaynaklı bir sorun mu? Yoksa tekrardan bir format atayım mı?
Sistem : Aquarius 5AN
AMD Ryzen 5 1600AF
GTX 1660 SUPER
16 GB RAM

iki gündür uğraşıyorum bir çözüm bulamadım lütfen bilen bir arkadaş varsa yardım etsin.
depolama ne ve bir format atın düzelmez ise servise yollayın yardımcı olurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk Üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
depolama ne ve bir format atın düzelmez ise servise yollayın yardımcı olurlar
Model : SanDisk SSD PLUS 240 GB

işlemci hızı boştayken artıyor demişti forumdan bir arkadaş o sorun değil yani. disk kullanımına bak %100 gözüküyorsa belki ondandır sorun. yada bilgisayarın güncelleme/bakım yapıyorda olabilir.
Disk kullanımı düşük fakat bu kasma her açılışta oluyor 1-2 kereye mahsus bir şey değil.

Son düzenleme:
Top Bottom