Neler Yeni

AQUARIUS 5AN-X ALDIM(GELDİ)

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
Şu ana kadar açtığım her konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim itopyadan 7 gün önce verdiğim iptal talebi kavga dövüş bağırış çağırış derken bugün iade edildi Allah bidaha düşürmesin orada aldığım sistemi özelleştirip tekrar alacaktım ama bu tavırlarından dolayı almamaya karar verdim,gamegarajdan forumda herkes çok memnundu ben de seçimimi o yana kullandım geldikten sonra kafanızda soru işareti olan soruları cevaplayabilirim iyi forumlar arkadaşlar.
Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Arkadaşlar bilgisayarın heyecanından konuyu güncellemeyi unutmuşum 4 Haziranda verdiğim sipariş 5 haziranda kargoya verildi 8 haziranda elimi ulaştı pazar gününe denk gelmeseydi 1 gün daha erken elimde olacaktı,bilgisayar gelince aida64,tune hdd testlerine soktum hiçbir sıkıntı yoktu ekran kartı demonte yollanmış olması gereken şekilde ,cpuda çok dalgalanmalar olduğu için core performans boostunu kapattım 52 53 derece boşta çalışıyor şuan,ekran kartı full yükte 78 dereceyi geçmedi,ssd biraz fazla ısınıyor bx500 alacaklar buna dikkat etsin,rgb kontrol kumandası ile geliyor,hdd için ayrı yuva yok ya da ben bulamadım bilmiyorum
IMG_20200611_222712.jpg

IMG_20200611_222651.jpg

Son düzenleme:

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Mis gibi sistem. Hayırlı olsun.

mszeyrek