Neler Yeni

Aquarius 5T11-RTX3060 15399₺

waleyard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Çetin
Arkadaşlar donanım konusunda bilgim yok. G4 almaya çalıştım alamadım. Bu sistem fiyatına göre nasıl? Daha çok pubg oynamak için alacağım. Uzun süre götürür mü? İşlemci, ana kart uyumu hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz? Şu şekilde özelleştirme yaparsan iyi olur diye öneriniz varsa iyi olur. Diğer açılan konularda detay yokty ve geçen aydan kalmadı konular. Fiyat atmayınca yeni konu açayım dedim. Ekran kartı fiyatları ucuzluyor gibi sanki bugünlerde ama dolar arttı. çok da beklemek istemiyorum yeni sistemleri. şimdiden teşekkürler.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Performans olarak kötü.
RTX 3060 olarak iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar donanım konusunda bilgim yok. G4 almaya çalıştım alamadım. Bu sistem fiyatına göre nasıl? Daha çok PUBG oynamak için alacağım. Uzun süre götürür mü? İşlemci, ana kart uyumu hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz? Şu şekilde özelleştirme yaparsan iyi olur diye öneriniz varsa iyi olur. Diğer açılan konularda detay yokty ve geçen aydan kalmadı konular. Fiyat atmayınca yeni konu açayım dedim. Ekran kartı fiyatları ucuzluyor gibi sanki bugünlerde ama dolar arttı. çok da beklemek istemiyorum yeni sistemleri. şimdiden teşekkürler.

15 Marta kadar alma süreniz var.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,204
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar donanım konusunda bilgim yok. G4 almaya çalıştım alamadım. Bu sistem fiyatına göre nasıl? Daha çok PUBG oynamak için alacağım. Uzun süre götürür mü? İşlemci, ana kart uyumu hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz? Şu şekilde özelleştirme yaparsan iyi olur diye öneriniz varsa iyi olur. Diğer açılan konularda detay yokty ve geçen aydan kalmadı konular. Fiyat atmayınca yeni konu açayım dedim. Ekran kartı fiyatları ucuzluyor gibi sanki bugünlerde ama dolar arttı. çok da beklemek istemiyorum yeni sistemleri. şimdiden teşekkürler.

bence pahalı

Musa Dinç

80+ Bronze

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm

Reis sen 15400 rtx 3070 alıyorsun bune.

waleyard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rtx 2060 sistem 12bin olunca uygun denilmişti de bu da uygundur diye düşünmüştüm. dediğim gibi piyasayı, bilgisayarın değerini bilmiyorum. en iyisi forumda uygun sistem paylaşılmasını beklemek. paran olsa da alamıyorsun cidden çok saçma bir durum. cevaplar için teşekkür ederim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
3060 için uygun. yanlış anlamayın. Eğer 3060 ve nvidia kart istiyorsanız bu bütçeye daha iyisini toplayamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,954
Üyeler
163,913
Son üye
cetindemirci
Top Bottom