- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Rica ederimTeşekkürler bilgilerin için. Gönül rahatlığıyla alabileceğim bir sistem oldu
Rica ederimTeşekkürler bilgilerin için. Gönül rahatlığıyla alabileceğim bir sistem oldu
Reis peki ben bu sistemi akakçeden en ucuza.bile toplasam pahalıya geliyor neden bukadar ucuz olabiliyor3'ü de fiyatıni hak etmiyor. Sanırsam gamegaraj sitesi bu, çok pahalı.
Ayrıca kasayı yükselttiğimizde psu değişmiyor değil mi? Zaten diğer kasanın herhangi bir psu su yok. Bununkini takıyorlardır umarım.Teknobiyotik güç kaynağının satış sayfasında bu bilgileri veriyor. Sayfanın aşağılarında.
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.comHigh Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Reis peki ben bu sistemi akakçeden en ucuza.bile toplasam pahalıya geliyor neden bukadar ucuz olabiliyor
450w+80 reisim Intel i3 olursa attığın sistem saol çok teşşekür ederimBu sistem daha iyi. O sistemdeki güç kaynağı nedir, eğer iyiyse o da tercih edilebilir.Majesty | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | Asus RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
O konuyu teknik desteğe sormak gerekiyor. Büyük ihtimalle koyuyorlardır ancak emin olmak gerek.Ayrıca kasayı yükselttiğimizde psu değişmiyor değil mi? Zaten diğer kasanın herhangi bir psu su yok. Bununkini takıyorlardır umarım.
O zaman o sistemi alabilirsin, gayet iyi. Zaten sana intel lazım, Knight Online450w+80 reisim Intel i3 olursa attığın sistem saol çok teşşekür ederim
Reisim attığın sistemde rx570 4gb benim 1650Bu sistem daha iyi. O sistemdeki güç kaynağı nedir, eğer iyiyse o da tercih edilebilir.Majesty | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | Asus RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
neden daha iyi oluyor ki. ssd taktığımda aynı özellikler oluyor ve 100 lira daha pahalıya geliyor. anlayamadımTeknobiyotik e2.5 a 1660 süper takar isek daha iyi olur hem onun psu şu daha iyi
Rx 570, GTX 1650 den %10 daha güçlü bir kart.Reisim attığın sistemde rx570 4gb benim 1650
Ayrıca PSU'su aynı demiş, iki sistemde de aynı güç kaynağı varneden daha iyi oluyor ki. ssd taktığımda aynı özellikler oluyor ve 100 lira daha pahalıya geliyor. anlayamadım
colorful GeForce GTX1650 Super BattleAX 4GB GDDR6 böyle bi ekran kartını ilk defa duydum markayı yane bilgin varmıAyrıca PSU'su aynı demiş, iki sistemde de aynı güç kaynağı var
Kötü bir marka değil. Ancak MSI, Asus ve Gigabyte kadar kaliteli de değil. Orta şeker normal bir marka.colorful GeForce GTX1650 Super BattleAX 4GB GDDR6 böyle bi ekran kartını ilk defa duydum markayı yane bilgin varmı