Araba al sat işine nasıl girilmeli ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,768
Dostlar kafamda şöyle bir plan var.
Aktif olarak kodlama üzerine uğraşıyorum bana getiri sağladıktan sonra biriktirdiğim parayla araba al sat yapmak istiyorum.
Mesela ucuza alınır işte bakımı eksiği tamamlanır üstüne kar payı koyulup satılır şeklinde. Ekspertiz tanıdıklarım var ondan ötürü sorun yok.
Tek sorum mantıklı bir şey mi ? Ve ne kadar bütçe ile başlanmalı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Denizgezen

Arabadan önce motor işine girebilirsin arkadaşım yapıyor 45 e aldığı motor şuan 70 oldu 5 adet aldı.Düşün ne kadar kazanıyor.

Ticaretin hızlısı makbul, uygun alıp hesaplı satarsan en azından aldığını sattığını bilirsin, senede 3 hakkın var ve aynı ev içerisindeki kişilerin üzerine alıp satmamaya çalış.

Hocam şuan mantıklı değil sattiginiz fiyata tekrar geri alamazsınız babam yıllarca alım satım fln yaptı onlarca arkı galerici şuan zar zor ayda 5/8ara satıyor kişi başı yinede başlangıçta parayı doğru kullanırsanız yine de iyi kazandırabilir

Arabadan önce motor işine girebilirsin arkadaşım yapıyor 45 e aldığı motor şuan 70 oldu 5 adet aldı.Düşün ne kadar kazanıyor.
Sorun şu sürekli alım satimci yaparsa o motoru tekrardan 80/90 a alır bu satimciligi stok yapıp 6ay/1yil sonra satıp elde edilen geliri iş yerine yatırmak mantıklı olur

Dostum clio megane symbol egea linea bu arabalardan çok çok kovalayacaksın sonra işleri büyütürsün. Şu 5 arabanın elinde kalma olasılığı hiç yok. Aldığın gibi 3 5 karla bile satabileceğin araçlar. Eksik tamamla sat gibi gidersen kelepir araba kovalayacaksın. Ve al satçı değil galerici oluyorsun belge işleri falan var diye biliyorum.
Arabayı yatırsan bile kazanırsın. Önerim bu kadar.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Dostlar kafamda şöyle bir plan var.
Aktif olarak kodlama üzerine uğraşıyorum bana getiri sağladıktan sonra biriktirdiğim parayla araba al sat yapmak istiyorum.
Mesela ucuza alınır işte bakımı eksiği tamamlanır üstüne kar payı koyulup satılır şeklinde. Ekspertiz tanıdıklarım var ondan ötürü sorun yok.
Tek sorum mantıklı bir şey mi ? Ve ne kadar bütçe ile başlanmalı ?

@Denizgezen
kodlamada iş olarak ne yapıyorsunuz ?

kodlamada iş olarak ne yapıyorsunuz ?
Henüz işe başlamadım. Java script ve diğer temel web kodlama dillerini öğrendikten sonra arkadaşım vasıtasıyla frontend ile uğraşmayı düşünüyorum.

Geri