Neler Yeni

Araba boyacıları PC Kasası boyar mı

louis bloom

80+ Silver
arkadaşlar merhaba sharkoon tg5 argb pro kasa kullaniyorum kasaya 9 fan taktigim icin sivi sogutma dahil hava sirkülasyonundan memnunum ama beyaz sisteme gececegim tum parcalari beyaz almaya basladim ram ve anakarti örneğin. Kasayi satip beyaz sistem almayi dusunuyordum ancak ustune en az bi 1.5/2K eklemem gerekecek o sekil. Bu kasayi araba boyacilarinda boyatamam mi beyaza? Yabamcilar Black to White videolari cekiyor evde kendileri zimparalayip metal sprey boyasiyla boyuyor ve purussuz bayada guzel oluyor yapilir mi araba boyacisinda

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,918
İsim
.
arkadaşlar merhaba sharkoon tg5 argb pro kasa kullaniyorum kasaya 9 fan taktigim icin sivi sogutma dahil hava sirkülasyonundan memnunum ama beyaz sisteme gececegim tum parcalari beyaz almaya basladim ram ve anakarti örneğin. Kasayi satip beyaz sistem almayi dusunuyordum ancak ustune en az bi 1.5/2K eklemem gerekecek o sekil. Bu kasayi araba boyacilarinda boyatamam mi beyaza? Yabamcilar Black to White videolari cekiyor evde kendileri zimparalayip metal sprey boyasiyla boyuyor ve purussuz bayada guzel oluyor yapilir mi araba boyacisinda
İsterse yapar gibime geliyor.
Niye yapmasın .

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kendin de yapabilirsin gibime geliyor. Zımpara kağıt bant ve boya ile halledebilirsin bence. Uğraşmam diyorsan araba boyacısıda yapar gibime geliyor. Kaportacı bulursan daha iyi olur ince işçilikte üstlerine yok

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsterse yapar gibime geliyor.
Niye yapmasın .
de mi hocam hem daha kaliteli olur evde benim yapmamdan. ve atiyorum bu kasanin sifiri 2500/2800 tl bunu max 1.500 e satabilirim beyaz kasalar da corsairin 5000x ini istiyordum 3.500 tl falan en azindan bunlara 500 tl falan versem guzel boyarlar diye düşünüyorum ankaradayim bi soracağım boyacilara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendin de yapabilirsin gibime geliyor. Zımpara kağıt bant ve boya ile halledebilirsin bence. Uğraşmam diyorsan araba boyacısıda yapar gibime geliyor. Kaportacı bulursan daha iyi olur ince işçilikte üstlerine yok
degil mi hocam ve dedigim gibi onlar benden cok daha kaliteli yapar yabancilar bile evde zimpara ve metal sprey boyasi ile orjinal rengi beyazmis gibi cok hos yapmislar boyayi ama beceremem pürüzlü olur diye yanaşmaktan yana değilim deneyimi olan var mi forumda bilmiyorum dediginiz gibi yarin bi kaportaciya gidip soracagim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,918
İsim
.
de mi hocam hem daha kaliteli olur evde benim yapmamdan. ve atiyorum bu kasanin sifiri 2500/2800 TL bunu max 1.500 e satabilirim beyaz kasalar da corsairin 5000x ini istiyordum 3.500 TL falan en azindan bunlara 500 TL falan versem guzel boyarlar diye düşünüyorum ankaradayim bi soracağım boyacilara

degil mi hocam ve dedigim gibi onlar benden cok daha kaliteli yapar yabancilar bile evde zimpara ve metal sprey boyasi ile orjinal rengi beyazmis gibi cok hos yapmislar boyayi ama beceremem pürüzlü olur diye yanaşmaktan yana değilim deneyimi olan var mi forumda bilmiyorum dediginiz gibi yarin bi kaportaciya gidip soracagim
Bir sor hocam paraya ihtiyacı olan adam boyar niye boyamasın ki.

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sor hocam paraya ihtiyacı olan adam boyar niye boyamasın ki.
hocam adamlara soruyu sorunca dalga mi geciyon lan bizle deyip levyeyle kovalamazlarsa problem olmaz herhalde, ankara da ikamet ediyorum yarin iskitlere gidip bi soracağım

arkadaşlar boyuyorlarmış OSB de kaportaci buldum deneyimimi ayri bi konuda acar anlatirim para isini daha konuşmadım kac tutar sizce ?

064243CE-E5E4-493C-8287-97CCF875CC87.jpeg

Son düzenleme:
Top Bottom