Neler Yeni

Yardım Araba Çalışmıyor Ne Yapabilirim?

Reaksiyon skoru
64
Araba yokuş yukarı kaldırım dibine park halde duruyor. Arabayı çalıştırmayı deniyorum ama çalışmıyor elektrik var arabada akü fln dolu marş yemiyor yani. Vurdurmak istesem yokuş yukarı ve kaldırım dibinde arkada araba fln var yani. Çekici çok para istiyor ondan çekici çağırmak da istemiyorum. Sizce arabayı oradan nasıl çıkartabilirim? Oradan çıkarsam vurdurup çalıştırabilirim.

Depoda benzin var mı yeterince? Yakıt çok azsa yokuşlarda o yüzden çalışmıyor arabalar

Arkadaki arac sahiplerinden rica et çeksinler öyle cikar

Depoda benzin var mı yeterince? Yakıt çok azsa yokuşlarda o yüzden çalışmıyor arabalar
Araba gazda şu anda ve depo full benzin de var iki türlü de denedim ama hiçbir türlü çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaki arac sahiplerinden rica et çeksinler öyle cikar
Araba kaldırıma çok yakın arkadaki araç çekse bile onun altında demir direk var (garaj çıkışı diye demir direk koydu adam betonun içine) araba geri geri yola girmez yani

Ateşleme var mı kontrol et.

araç ne ? ateşleme kısmını kontrol ettin mi ?
Araç Renault Spring. arabayı İlk başta çalıştırmayi denerken hafif hafif ateşleme yapıyor gibi oluyordu ama çalışmıyordu. Şimdi komple kesildi sadece kontak çevirince ötüyor yani ateşlemeyi komple kesti araba.

Ateşleme var mı kontrol et.
Ateşleme vardı ama fazla denediğim için sanırım artık ateşleme de yok arabada

Araç Renault Spring. arabayı İlk başta çalıştırmayi denerken hafif hafif ateşleme yapıyor gibi oluyordu ama çalışmıyordu. Şimdi komple kesildi sadece kontak çevirince ötüyor yani ateşlemeyi komple kesti araba.

Ateşleme vardı ama fazla denediğim için sanırım artık ateşleme de yok arabada
Marşı da yakmışsın ya da aküyü bitirmişsin muhtemelen g.o

şey dimi anahtarı çeviriyorsunuz kadranda ışıklar yanıyor sonra bida çeviriyorsunuz ama hiçbir şey olmuyor. bizim araba da böyle olmuştu marş motorunda sorun vardı tamir edildi. 1.7 dti astra

akü dolu marş alıyor ama ateşleme yapmıyor. kontağı çeviriyorum araba ötüyor sadece çalışmıyor. akü yeni sıfır akü var üstünde.
ötüyor derken gıygıygıy mı ediyor sadece?

akü dolu marş alıyor ama ateşleme yapmıyor. kontağı çeviriyorum araba ötüyor sadece çalışmıyor. akü yeni sıfır akü var üstünde.
Hava soğuksa o tarz araçlar LPG'de direkt çalışmıyor.

Geri