Neler Yeni

Yardım Araba Ehliyeti Aldıktan Sonra

Araba ehliyetine yazılıcam normalde motorada yazılcaktım fakat bütçemi aştı bildiğim kadarıyla araba ehliyeti aldıktan sonra motor ehliyeti alırsak teorik sınava girmiyoruz ne kadar geçerli bu teorik sınav sonucum
Mesaj otomatik birleştirildi:

araba ehliyetini aldıktan 1-2 ay sonra motor ehliyetine bütçe ayırabilirim anca

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Araba ehliyetine yazılıcam normalde motorada yazılcaktım fakat bütçemi aştı bildiğim kadarıyla araba ehliyeti aldıktan sonra motor ehliyeti alırsak teorik sınava girmiyoruz ne kadar geçerli bu teorik sınav sonucum
Mesaj otomatik birleştirildi:

araba ehliyetini aldıktan 1-2 ay sonra motor ehliyetine bütçe ayırabilirim anca
Araba ehliyeti aldıktan sonra tekrar bir ehliyet almak istediğinde yazılı sınava girmiyorsun ve dosya masrafı vermiyorsun
Uygulamalı eğitim ve uygulamalı sınav sonucunda kazanırsan harç yatırıp eski ehliyetini verip yeni ehliyet alıyorsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Araba ehliyeti aldıktan sonra tekrar bir ehliyet almak istediğinde yazılı sınava girmiyorsun ve dosya masrafı vermiyorsun
Uygulamalı eğitim ve uygulamalı sınav sonucunda kazanırsan harç yatırıp eski ehliyetini verip yeni ehliyet alıyorsun
evet tam bundan bahsettim hocam peki geçerlilik süresi var mı acaba

WhoCares

80+ Gold
yeni tip ehliyetlerde geçerlilik süresi 10 yıl motor ehliyeti A almak istersen 24 yaşından büyük olman lazım

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
yok hocam a2 alıcam geçerlilik derken ehliyetin değil girdiğim teorik sınavın belli bir süresi varmı diye sormuştum
Hocam ben sağlık sorunları sebebi ile 1 yıl sonra araba ehliyeti alabilmiştim. Motor ehliyeti alırken girdiğim teorik sınav geçerliydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,673
Üyeler
161,889
Son üye
laswsg
Top Bottom