xawentis
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 339
- İsim
- Emin Akay
- xawentis
Fotoğraflarda gördüğünüz gibi Maalesef korkunç rakamlar var ya-hu arkadaşlar benim zoruma paramızın değersiz olması gitmiyor bir insan bilgisayar hayal ediyor ya-hu bilgisayar arkadaşım BİLGİSAYAR aslında en kolay alınacak bir alet evet ucuz bilgisayarlar var ama onlar affeylesin ( ÇÖP ) kimse kusura bakmasın ama öyle şu ülkede Araba fiyatında Bilgisayar alıyoruz ben asla 1 Dolar ile 1 TL çarpmam onlarda 1 Dolarsa ben 1 TL olarak görürüm yani adam kendi ülkesine 10.000 TL Araba alıyor biz ise 10.000 TL daha adam akıllı bir bilgisayar bile alamıyoruz ? sonrada diyorlar ki adalet var nerde var ? hayır nerde var bana adaletin olduğu bir yer gösterin araba fiyatında bilgisayar alıyoruz hatta alamıyoruz benim zoruma bu gidiyor vallahi bu gidiyor yoksa bana ne kardeşim şurada küçük kardeşlerimiz var büyük ağabeylerimiz var adamın hayali istediği oyunu Full Ayarlarda açan bir bilgisayar oda en az 40 / 45.000 TL fiyatında istediği bilgisayar yurt dışında ise 4000 TL 5000 TL yani ( Euro ) bir şey diyemeyeceğim artık hükümete gelirsek onun yerine başkası gelse maalum kişi hakkında konuşuyorum onun yerine başkası gelse yine de bu ekonomiyi düzeltmeyecek adım kadar eminim . ( Sevilmeye devam edeceğiz ) tek umudum şudur ki inşaallah şu ekonomi düzelir de refah içinde yaşarız