Araba için basınçlı yıkama tabancası önerisi

Ö.F.Ö

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,513
Arabam için basınçlı yıkama tabancası arıyorum, kullandığınız ve önerdiğiniz ürün var mı? Trendyol'da ve Amazon'da bi kaç tane buldum bi de buraya sorayım dedim.
Ayrıca şampuan ve kuruluma bezi de önerir misiniz.

yok knk onlar işe yaramaz 2 gün sonra ordan burdan su kaçırır basınçtan düşer bide filtreleri işe yaramaz köpük filanda atıcaksan hiç bakma zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peşin fiyatına 3 de taksit varmış bunu alabilirsin

5 yıldır Karcher K2 kullanıyorum, oldukça memnunum. Giriş seviyesine göre alınabilecek bir ürün, basıncı yetersiz gelirse bir miktar bütçe arttırılarak K3 alınır. Bütçeniz yoksa ikinci elde bakabilirsiniz.

yok knk onlar işe yaramaz 2 gün sonra ordan burdan su kaçırır basınçtan düşer bide filtreleri işe yaramaz köpük filanda atıcaksan hiç bakma zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peşin fiyatına 3 de taksit varmış bunu alabilirsin
5 yıldır Karcher K2 kullanıyorum, oldukça memnunum. Giriş seviyesine göre alınabilecek bir ürün, basıncı yetersiz gelirse bir miktar bütçe arttırılarak K3 alınır. Bütçeniz yoksa ikinci elde bakabilirsiniz.
tamamdır dostlar ben biraz daha düşüneyim karar veririm, teşekkürler öneriler için. Şu sıralar biraz yoğunum geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.

Butcen azsa krafthart alabilirsin parasina gore iyidir ama saglam birsey istiyorsan einhell hypresso oneririm

Butcen azsa krafthart alabilirsin parasina gore iyidir ama saglam birsey istiyorsan einhell hypresso oneririm
Evet bütçem az, kraft hart f/p ise alabilirim. Zaten araba çok kir göstermediği için zırt pırt arabayı yıkamayacağım, kirli hali de kötü durmuyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,046
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri