Neler Yeni

Yardım Araba Kiralama Nasıl Olur

Pukiina

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Araba kiralamak istiyoruz şehir dışına gideceğiz. Kiralama yapan yerler kredi kartı ile ödeme alıp ehliyet istiyorlar. Ancak ehliyetim yeni kredim kartı var evet ama vermiyorlarmış böyle bişey var mı

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Tahir Öztürk
Arkadaşlar merhaba. Araba kiralamak istiyoruz şehir dışına gideceğiz. Kiralama yapan yerler kredi kartı ile ödeme alıp ehliyet istiyorlar. Ancak ehliyetim yeni kredim kartı var evet ama vermiyorlarmış böyle bişey var mı
Bildiğim kadarıyla en az 1 yıllık ehliyetinin olması gerek ve 21 yaşını doldurmuş olman gerek bu şartlar araç kiralayan firmaya ve aracın türüne göre yükselerek değişkenlik gösterir

onr1818

80+ Bronze
yeni sürücülere araç kiralamak istemiyor genellik ile rent a car işi yapanlar , şöförlük deneyiminiz yok ise zaten araç kiralama işine bulaşmamanız daha güvenli olacaktır

eneskaya6

80+ Silver
stajyer ehliyeti olanlara neredeyse kimse arac kiralamıyor.

Spectre_zz

80+ Bronze
benim normal ehliyetim var lüks araç kiralamak istiyorum bana bile kiralamıyorlar yaş sınırından

Top Bottom