Araba Kiralamak Mantıklı mı ?

efecanary

80+
Reaksiyon skoru
20
18 yaşındayım direksiyon sınavımı bugün geçtim. Ehliyeti yeni alacağım için biliyorum bana araba kiralamazlar ama yanımızda stajyer ehliyet sürecini geçirmiş araba kiralayabilecek bir insanın üstüne kiralayıp gezmek ne kadar mantıklı ? Kaza durumlarında ne gibi durumlar oluyor masrafı felan nasıl oluyor? 2000 lira ayağına gezeceğim diye sıkıntı yaşar mıyım sadece gezmek istiyorum. Bu rent a car sigortları felan oluyorda konuya hakim değilim bilen biri cevaplarsa mutlu olurum.

Bulaşma hiç. Başkasının üstüne alıp gezersen ve bir şey olursa sıkıntı. Bineceksen her türlü senin adına olmalı. Ek sürücü ücreti ödüyorsun falan. Sana da vermeyebilirler.

Bulaşma hiç. Başkasının üstüne alıp gezersen ve bir şey olursa sıkıntı. Bineceksen her türlü senin adına olmalı. Ek sürücü ücreti ödüyorsun falan. Sana da vermeyebilirler.
Sonuç olarak ehliyetim var ve sürebilir durumdayım yani yine bir durumda aracı kiralayanın üstüne bir sorun dert olsa kaza masraf konusunda felan bunu yine ben karşılarım tabii ki ama süreçleri bilmiyorum. Yani küçük bir yerde yaşıyorum aşırı profesyonel işler çevirmiyorlar o yüzden sordum.

Sonuç olarak ehliyetim var ve sürebilir durumdayım yani yine bir durumda aracı kiralayanın üstüne bir sorun dert olsa kaza masraf konusunda felan bunu yine ben karşılarım tabii ki ama süreçleri bilmiyorum. Yani küçük bir yerde yaşıyorum aşırı profesyonel işler çevirmiyorlar o yüzden sordum.
Kuruşuna kadar parayı geri alırlar hiç bulaşmayın.

Adam sana o arabayı vermiyorsa arabaya bir şey olsa sigorta falan da ödemez. Araba sende patlar.

Yasak diye biliyorum kiralayan kisi kullanmak zorundaydi herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,008
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri