Neler Yeni

Araba lastiğinden anlayan yardımcı olabilirmi?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
bir şekilde yolu geçirmene yardımcı olucak yama gibi pratik çözümler bulur lastikçiler adam akıllı bir lastikçi bul ama kesin gitmeden bu şekilde uzun yola değil yola da çıkıp riske atma
Mesaj otomatik birleştirildi:

fotoya şimdi baktım büyük bir şey değil derin olsada kolay hallederler büyük ihtimal
Ne yapılabilir ki tam oraya yama vb

Kardeş lastik işi sakat iş daha önce otobanda denk geldi gümlerse arabanın nereye gitçeği belli olmuyor istersen 90 la git
Benim 180 le patladı dostum fotoğrafını atarım durduğumda sadece jant kalmıştı lastiğin parçası bile yoktu. Araba savurmadı bile frene basmadan durabildim

brsokcu

80+ Bronze
sakat iş zamanla ısınır lastik bu yarık genişler tubeless lastik birden patlar kazaya sebebiyet verir 3-5k dan kar edicem derken arabandan hatta hayatından olursun.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Hocam zaten yeniymiş maalesef cok pahalı biliyorum ama bence hem sizin hemde aracın sağlığı açısından sadece o lastiği aynı sıfır lastikle değiştirme imkanın olursa bence en mantıklısı bu olur
Yani imkan var ama ben yamalı lastik yıllarca kullandım mecbur oluyo geçen sene tatile giderken girdi demir veya değiştirdim diyelim gene bi çivi yarık malum istanbul yolları. Değiştirmek çok çözüm olmuyo maalesef

sakat iş zamanla ısınır lastik bu yarık genişler tubeless lastik birden patlar kazaya sebebiyet verir 3-5k dan kar edicem derken arabandan hatta hayatından olursun.
Evet ama yamalı lastikle uzun yola gittim yolda lastik yarıldı patladı çok olay geldi başıma her sorun olduğunda değiştirmek çözüm değil nasıl kurtarabiliriz bu lastiği sıfır daha

Frene basmaman iyi olmuş
Evet hocam bide lastikçi arabanın iyi olmasından (ford focus) jantın kırılmadığını belirtti kırılsaydı takla atarmışım

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tereddütte kalmışsın. Git yarın lastikçiye oraya içten yama yaptır. İçindeki sıkıntıyı bitirirsin ve rahat gidersin. Yoksa yolda ha patladı ha patlayacak dersen patlar zaten.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Tereddütte kalmışsın. Git yarın lastikçiye oraya içten yama yaptır. İçindeki sıkıntıyı bitirirsin ve rahat gidersin. Yoksa yolda ha patladı ha patlayacak dersen patlar zaten.
Yapmadı bir şey olmaz dedi lastikçi.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yapmadı bir şey olmaz dedi lastikçi.
Bence de olmaz. Neden diyeceksin? Lastiğin dışındaki parça girebildiği kadar girer zaten. Demek ki cam çok büyük değilmiş. Lastiğin tel veya kauçuk katmanında kalmış

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Bence de olmaz. Neden diyeceksin? Lastiğin dışındaki parça girebildiği kadar girer zaten. Demek ki cam çok büyük değilmiş. Lastiğin tel veya kauçuk katmanında kalmış
evet oda öyle söyledi yamanın ekstra bir etkisi olmaz dedi o çukur gibi alana dolgu malzemesi önerdi onda yokmuş şart değil ama istersen doldur oraya bir şey girerse bidahakine patlatabilir veya yarık genişlemesin dedi.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
evet oda öyle söyledi yamanın ekstra bir etkisi olmaz dedi o çukur gibi alana dolgu malzemesi önerdi onda yokmuş şart değil ama istersen doldur oraya bir şey girerse bidahakine patlatabilir veya yarık genişlemesin dedi.
Dostum içinde tereddüt bırakma. Trafikte , yolda en büyük tehlike kararsızlıktır.
Arabamızın altında 6 yıllık lastik var . Dişleri halen iyi durumda. Muayene için diş kalınlığı yetiyor. Sıkıntısı yok.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Dostum içinde tereddüt bırakma. Trafikte , yolda en büyük tehlike kararsızlıktır.
Arabamızın altında 6 yıllık lastik var . Dişleri halen iyi durumda. Muayene için diş kalınlığı yetiyor. Sıkıntısı yok.
teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,485
Üyeler
164,851
Son üye
oguzhanozgu
Top Bottom