Neler Yeni

Araba muayeneden Kalirsa trafiğe Çikabilir miyim?

Reindi

80+ Silver
Simdi benim is arabasi l300 var 96 model gecen sene arka kampanalar rezaletti değiştirdim bisi kalmadi bu sene fren testine soktum tekrardan arkada sapma 0 on disklerde sapma yuzde 8 çıktı hafiften salgı var dedi tamamen şansa bağlı bırakırlar da geçirirler de diyor frenci atıyorum ben kaldım agir kusur verdi trafiğe yaptırmak için çıkabiliyor muyum? Benim bildiğim agir kusur çıkabiliyor emniyetsiz çıkamıyor gecen sene emniyetsiz diye baglamislardi arabayi bilgisi olan aydinlatabilir mi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,965
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Muayene tekrarına girer, 1 ay süren var yaptırman için. Ama yanılmıyorsam trafiğe çıkması yasaktır, garip bir kural.

chade

80+ Bronze
o çok karışık hocam yıllardır ben de anlayamadım. muayeneden geçemiyorsun, git yaptır diyorlar. yola çıksan muayeneden geçemeyen araçla trafiğe girdiğin için ceza yiyebiliyorsun :D. adamlar arabayı uçurarak götürmemizi bekliyor herhalde. bazen de insaflı çıkıyorlar tamam hemen yaptır arabanı diyorlar ceza yazmıyorlar. insiyatiflerine kalmış bir şey.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muayene tekrarına girer, 1 ay süren var yaptırman için. Ama yanılmıyorsam trafiğe çıkması yasaktır, garip bir kural.
Araba uçarak gidecek heralde bu ülkede niye bir sey duzgun işlemez
Mesaj otomatik birleştirildi:

o çok karışık hocam yıllardır ben de anlayamadım. muayeneden geçemiyorsun, git yaptır diyorlar. yola çıksan muayeneden geçemeyen araçla trafiğe girdiğin için ceza yiyebiliyorsun :D. adamlar arabayı uçurarak götürmemizi bekliyor herhalde. bazen de insaflı çıkıyorlar tamam hemen yaptır arabanı diyorlar ceza yazmıyorlar. insiyatiflerine kalmış bir şey.
Vallahi al benden de o kadar bıktım artık disk değiştirsem alışma suresi en az 2 hafta diyo muayene 3 4 gun sonra

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,965
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları