Neler Yeni

Araba piyasası fırlayınca bilgisayar sektörüne kayanlar!

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Bu elemanlar aslında oto alım satımında da olduğu gibi geçimlerini çok alakasız bir sektörden kazanır. Amaçlaı kelepir mal bulup almak sonra sadece ilan açıp birine satmaktır. Tamam buraya kadar ticarettir ama işin rengi şurda pisleşiyo;
1- hedef aldıkları kitle
Adamlar sazan arıyo, ya da müşkül durumda bir enayi. I7 diye nesline gücüne bakmadan fiyat biçerler millet bunların yüzünden anakartı yakar soket günceller
2- Ticaret şekilleri
Bunların bir derdi kendidir, mal alırkene incik cıncık inceler cesedine pazarlık ederler. Kendilerinden bir mal alırkene ortalık karışır, kırk dereden su getirir bin türlü bahane yalanları vardır. Sordukça konuştukça ortaya çıkar sonra siz bir hayal kırıklığıyla eliniz boş dönersiniz.

Kalanınıda siz ekleyin, hansın ülkesinde 2. El kültürken benim işim bitti başkasına yarasın kafasındayken bizimkiler 9. Nesil i9 diye 10k para istiyor. Bizimkiler nasıl koparırız onun peşinde. Küçük bütceli alsatcılar oto pazarının sıçramasıyla buralara salça oldu.
Ben şikayetçiyim rahatsızım abi tepkimi tabii burada koyacam,

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eneskaya6

80+ Silver
Hocam hicbir ulkede bu kadar cok emlakci ve galerici yok o yüzden normal. Dune kadar cirit atiyorlardi ticaret meslek diye dolaşıyorlar di. Galericilige asla saygim yok ozellikle sokak arasi dukkan acip hayatta hicbir seye sap olamamis geliyor iki araba alip satim millete kitlim ekmek parasi hesabi. Babamin arabasini satarken aralik ayinda 750-800bin istiyorduk ayni arabanin daha fazla kmsi daha fazla hatali olani vardi bir galerici 950 yazmis aradim bizim de ayni arabadan hatasiz var dedim 650 veririm kardes dedi sövmemek icin zor tuttum kendimi. Simdi piyasa gitmeyince ellerinde patladi büyük ihtimalle tektek dukkanlari kapatacaklar sokak cadde arasi olanlar motor bilgisayar bisiklet ne varsa ona sararlar

Top Bottom