aslında herhangi bir yazılım dili bilmene gerek yok. remap olayını araştırıp öğreneceksin, ecu içerisinde yazılmış verileri okuyup anlamayı öğreneceksin. üzerinde çalıştığın her motorun dayanımlarını bileceksin. ecu üzerindeki verileri okumak için programlar ve cihazlar mevcut. bunlarla verileri okuduğun zaman bu verilerin ne olduklarını anlaman, öğrenmen gerekiyor. bu verilerde yapacağın değişikliklerin araç üzerindeki etkilerini öğrenmen gerekiyor.html css ve az da olsa js öğrenmiştim fakat araba yazılımını öğrenmek istiyorum hangi dili öğrenmem gerek
hocam her konuda bilgin var kaç yaşındasın merak ettim herşeye cevap veriyorsunaslında herhangi bir yazılım dili bilmene gerek yok. remap olayını araştırıp öğreneceksin, ecu içerisinde yazılmış verileri okuyup anlamayı öğreneceksin. üzerinde çalıştığın her motorun dayanımlarını bileceksin. ecu üzerindeki verileri okumak için programlar ve cihazlar mevcut. bunlarla verileri okuduğun zaman bu verilerin ne olduklarını anlaman, öğrenmen gerekiyor. bu verilerde yapacağın değişikliklerin araç üzerindeki etkilerini öğrenmen gerekiyor.
anlatırken biraz çorba yapmış olabilirim ancak özetlersem: herhangi bir yazılım dili bilmene ihtiyaç yok. genel olarak bilmen gerekenler arabayla ilgili. onun dışında ecudaki verileri değiştirme kısmını programlarla yapıyorsun.
31 yaşındayım. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum insanlarahocam her konuda bilgin var kaç yaşındasın merak ettim herşeye cevap veriyorsun
teşşekkür ederim hocamaslında herhangi bir yazılım dili bilmene gerek yok. remap olayını araştırıp öğreneceksin, ecu içerisinde yazılmış verileri okuyup anlamayı öğreneceksin. üzerinde çalıştığın her motorun dayanımlarını bileceksin. ecu üzerindeki verileri okumak için programlar ve cihazlar mevcut. bunlarla verileri okuduğun zaman bu verilerin ne olduklarını anlaman, öğrenmen gerekiyor. bu verilerde yapacağın değişikliklerin araç üzerindeki etkilerini öğrenmen gerekiyor.
anlatırken biraz çorba yapmış olabilirim ancak özetlersem: herhangi bir yazılım dili bilmene ihtiyaç yok. genel olarak bilmen gerekenler arabayla ilgili. onun dışında ecudaki verileri değiştirme kısmını programlarla yapıyorsun.
Araba yazılımı derken chiptuning mi yapmak istiyorsun yoksa iç teknoloji yazılımı mı ?html css ve az da olsa js öğrenmiştim fakat araba yazılımını öğrenmek istiyorum hangi dili öğrenmem gerek