Neler Yeni

araba yazılımı yapmak istiyorum hangi programı kullanmam gerek

HearMus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Canbolat
html css ve az da olsa js öğrenmiştim fakat araba yazılımını öğrenmek istiyorum hangi dili öğrenmem gerek

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
html css ve az da olsa js öğrenmiştim fakat araba yazılımını öğrenmek istiyorum hangi dili öğrenmem gerek
aslında herhangi bir yazılım dili bilmene gerek yok. remap olayını araştırıp öğreneceksin, ecu içerisinde yazılmış verileri okuyup anlamayı öğreneceksin. üzerinde çalıştığın her motorun dayanımlarını bileceksin. ecu üzerindeki verileri okumak için programlar ve cihazlar mevcut. bunlarla verileri okuduğun zaman bu verilerin ne olduklarını anlaman, öğrenmen gerekiyor. bu verilerde yapacağın değişikliklerin araç üzerindeki etkilerini öğrenmen gerekiyor.

anlatırken biraz çorba yapmış olabilirim ancak özetlersem: herhangi bir yazılım dili bilmene ihtiyaç yok. genel olarak bilmen gerekenler arabayla ilgili. onun dışında ecudaki verileri değiştirme kısmını programlarla yapıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Efe Karataş
aslında herhangi bir yazılım dili bilmene gerek yok. remap olayını araştırıp öğreneceksin, ecu içerisinde yazılmış verileri okuyup anlamayı öğreneceksin. üzerinde çalıştığın her motorun dayanımlarını bileceksin. ecu üzerindeki verileri okumak için programlar ve cihazlar mevcut. bunlarla verileri okuduğun zaman bu verilerin ne olduklarını anlaman, öğrenmen gerekiyor. bu verilerde yapacağın değişikliklerin araç üzerindeki etkilerini öğrenmen gerekiyor.

anlatırken biraz çorba yapmış olabilirim ancak özetlersem: herhangi bir yazılım dili bilmene ihtiyaç yok. genel olarak bilmen gerekenler arabayla ilgili. onun dışında ecudaki verileri değiştirme kısmını programlarla yapıyorsun.
hocam her konuda bilgin var kaç yaşındasın merak ettim herşeye cevap veriyorsun

HearMus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Canbolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

teşşekkür ederim hocam

IMasterTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamza BEBEK
İlgilendiği Kategoriler
Yayıncılık oyun oynamak
Araba yazılımı derken chiptuning mi yapmak istiyorsun yoksa iç teknoloji yazılımı mı ?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Arabaların arka camına yazıları mı soruyorsun? Önceki arkadaş ta soruyu anlayamamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,599
Üyeler
166,240
Son üye
suatron
Top Bottom