Neler Yeni

Arabada carplay i kullanamıyorum

wkeyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
wkeyd1
ip11 vardı çok rahat kullanıyodum sorunsuz şimdi 16 pm var,usb type c kablosuyla olmadı carplay hiç açılmadı.Orijinal şarj kablosunun ucuna dönüştürücü taktım bide öyle denedim.Bu seferde açılıyo kapatıyo kararsızlık yaptı neden böyle oluyo öneriniz nedir?

ip11 vardı çok rahat kullanıyodum sorunsuz şimdi 16 pm var,usb type c kablosuyla olmadı carplay hiç açılmadı.Orijinal şarj kablosunun ucuna dönüştürücü taktım bide öyle denedim.Bu seferde açılıyo kapatıyo kararsızlık yaptı neden böyle oluyo öneriniz nedir?
neden kablo ile deniyon kablosuz dene

wkeyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
wkeyd1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece kablolu carplay diye bişey yok hocam
Hayır, arabada kablolu CarPlay olması, kablosuz CarPlay'in de çalışacağı anlamına gelmez.

Detaylı Açıklama:​

• Kablolu CarPlay: iPhone’unuzu USB kablosuyla araca bağlayarak CarPlay’i kullanmanıza olanak tanır. Bu özellik çoğu araçta bulunur.
  • Kablosuz CarPlay: iPhone’unuzu Bluetooth ve Wi-Fi üzerinden kablosuz bağlayarak CarPlay’i kullanmanıza olanak tanır. Bu özellik, hem araç hem de sistem tarafından desteklenmelidir.

Bir aracın sadece kablolu CarPlay desteklemesi:​

• Cihazınızı yalnızca kablo ile bağlayarak CarPlay kullanabilirsiniz.
  • Kablosuz bağlantıyı desteklemez, yazılım ve donanım farkı vardır.

chat gbt cevabı sana yazmakla uğraşamam

wkeyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
wkeyd1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış
hocam carplay direkt kablosuz ve kablolu diye gelir kablosuz carpleymi var aw. hangi araba bu tofaşmı
cahile laf anlatamıyosunki a. adamın cahil olması önemli değil cahil olduğunu bilmemesi tilt ediyo

hashasii

80+ Bronze
başlığı araba çarpıp kullanamıyorum okudum... iyi değilim😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Lumi
Top Bottom