Cd-r ise olmuyor mu peki o zaman boş ise o CD nasıl bir şey aticaz içineDVD-R disk okumaya, DVD-RW hem okuma hem yazmaya yarar. Belki yazma özelliği olmayan bir sürücün vardır.
Teşekkür ederim hocamashampo burning studio vardı, onda ne yapacaksana adım adım oluşturuyordun, mesela müzik diski oluştur gibi seçenekler vardı, onu deneyebilirsin.
Yok hocam o da açılmadı hiç geliyor geri kapanıyorashampo burning studio vardı, onda ne yapacaksana adım adım oluşturuyordun, mesela müzik diski oluştur gibi seçenekler vardı, onu deneyebilirsin.
Büyük ihtimalle mp 3 desteklemiyor teybin sadece tamamen sıfır bilgisayara hiç takılmamış bir cd bulman lazım onu biçimlendirmeden bilgisayara takıp track cd oluşturman lazım google yaz track cd nasıl yapılır diye sonra dene bana teşekkür etYok tam 2008
Yok mp3 çalıyordu önceden de yeni cd yok evde teşekkürler reid yeni cd bulursam denicemBüyük ihtimalle mp 3 desteklemiyor teybin sadece tamamen sıfır bilgisayara hiç takılmamış bir cd bulman lazım onu biçimlendirmeden bilgisayara takıp track cd oluşturman lazım google yaz track cd nasıl yapılır diye sonra dene bana teşekkür et
Teşekkürler hocamNero 7 dene. En sağlamı müzik konusunda.